pühapäev, 7. jaanuar 2007

elu õppetunnid

tegus nädalavahetus oli.

Lõppeks hakkab ehk aastaid kestnud ehitustöödelgi ots paistma. Reede öösel vastu laupäeva saabus trepp ja nii reedel kui ka laupäeval müttasid põrandamehed tööd teha. Homme kell viis hommikul tuleb startida Karksi-Nuia trepimeistri järele, õhtuks ta koju tagasi toimetada ning kolmapäeva õhtuks peaks põrand nii lihvitud kui ka lakitud saama.
Naljakas on see uus etapp selle maja elus - viis talve on käidud redelist ja nüüd tuleb uhke trepp:) kindlasti koperdad ja kukud alla, arvas sõbranna.

Eile käisime Vantaa Ikeas, sest tänasega lõpetasid liikumise superseacatid ja pühapäev teadupärast Soomes poed suletud. Ajasin oma XXL suurusega neljarattalise praamile, selgus et oleme lubatust x cm kõrgemad. Järgmisel korral paluti katuseraamid maha kerida, Kaidi soovitas küll rehvid õhust tühjemaks lasta:) Ikea leidsime ilusti üles, Kehä III ja Lahti tee ristis.

Paraku oli laupäev 6 jaanuar ja kolmekuningapäev, mis teadupärast Soomes riigipüha... Elu õppetunnid maksid seekord vaid 500 kr pluss raisus laupäev.

Edaspidi tuleb lihtsalt poereisi planeerides heita pilk lisaks oma graafikule ka päevaraamatu sellesse osasse, kus kirjas euroopa liidu riigipühad. Tuletaks meelde, et Nemad ei ava kauplusi varastel hommikutundidel, et neid alles öö hakul sulgeda, et Nemad pühitsevad pühapäeva ja riigipühasid ja peavad perekondlikke lõunaid.

Ehk oleks aeg ka meenutada, millal viimati pühapäeval oma vanemaid külastasin? Või üldse, lihtsalt niisama sisse põikasin või helistasin, tagamõtteta leppida kokku Notsu hoidmine või midagi vajalikku lapsepõlvekodust kaasa haarata?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar