laupäev, 14. aprill 2007

meenutused neist tundidest viis aastat tagasi

umbes neil tundidel viis aastat tagasi jooksis etv-st laubaõhtune draamafilm orvuks jäänud tüdrukust. Vaatasin selle lõpuni ja ei suutnud magama jääda. Tatsasin rahutult ühest toast teise, vahepeal hingasin värsket õhku. Mu koduehitus oli pooleli - elamiskõlbulikud olid endiselt vaid 40m2 pinda, ahjuküte ja teine korrus, kus neli kuud varem külmusid jõuluööl 25 kraadise külmaga katki kõik vastostetud radiaatorid. Lõppeks siiski uinusin ja ärkasin täpselt kell 9 plõksatuse peale, mis sarnanes õhupalli katkitorkamise häälega. Algas 11 h kestnud valutu saaga, millele järgnes 9h ja 40 minutit vahelduva eduga valusid. Aitäh pelgu arstidele, mõtlen teile ühel teisel päeval.

Täna on reede ja kanal2 näitab miskit hiinlaste filmi pealkirjaga "Armastuses ja sõjas". Mul on terve päev olnud käsil meeletu koristustöö, mis jätkub siiani hoolimata hilisöisest kellaajast. Homme ootab Notsu oma esimese pooljuubeli ehk viienda sünnipäeva täiskasvanud külalisi.

Just täna oli meil vestlus Notsu isaga. Jah tõesti, võibolla ma panengi notarisse aja kinni, et ta saaks loobuda õigustest ja kohustustest mu tütrele. Täiskasvanud mehe jonni vastu pean aga kainelt kaalutlema eelkõige lapse vajadustest lähtudes. Ja ühel päeval, kui Notsust on saanud suur tüdruk ja temast vana ja väeti mees, ei ole ka Notsul kohustusi Tema suhtes. Nii nagu Notsu poolõelgi.
Ja too teine, kes neil päevil kaks aastat tagasi vandus igavest armastust on homme... äääää.... üks üritus ja ülehomme... eeeeeee.....vaja olla Rakveres.

Edu mõlemale. Me tuleme toime. Eesti naine suudab toita ju viis last ja joodikust mehe, asi siis suurele ja väiksele Notsule leiba teenida:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar