pühapäev, 1. aprill 2007

Täieline kodukana

Võrratu kevad jätkub - soe, päikseline ja rõõmus.

Kodune nädalavahetus, mida veel reedesel ööbowlingul kahtlustasin masendavaks, osutus üle ootuste tõeliselt nauditavaks. Lihtsalt suur hulk Väga Vajalikke töid sai tehtud - hoov riisutud, talvesodi prügimäele saadetud ja sügisest jäänud mööblilaga põletatud. Esimene selleaastane grilliminegi tehtud ning neli masinatäit pesu triikimist ootamas. Ja auto sai osaliselt puhtaks. Peab mainima, et külaliste oma sai nii pestud kui ka vahatatud:) Minukas vaid pooleldi seetõttu, et pigieemaldaja sai otsa. Jõudsin leotuse küll ära teha, aga vahepeal valmis hõrk grill-liha ja nii see keemia auto peal pesemata ära kuivaski. Sõidan ringi sebraga - helehallil alaosal ja velgedel peal rõvedad pigitilkumisjooned:S Lisaks vastab tõele, et survepesur EI OLE auto pesemiseks parim valik. Paraku ei ole mul ka midagi paremat ning pean jätkama samas vaimus.

Eile oli ka vanaema sünniaastapäev. Üheksakümne teine. Kuna mälestusküünla süütasime kalmistul juba reedel, siis istusime ema ja Notsuga eile lihtsalt koos ja sõime ema tehtud torti. Viisteist aastat vanaemata on kuidagi kiirelt möödunud...

Veetsime täna Notsuga suurepärase pühapäeva - kärutasime lehti kuristikku, riisusime, arutasime tema sünnipäevateemat ja lõpetuseks käisime rattaga poes. Notsu on suur ja asjalik ja see teadmine ei mahu minusse mitte kuidagi.

Avastasin kuuri koristades, et eelmisel aastal soetasin nii endale kui ka Notsule kiivrid, mille olemasolu olin täiesti unustanud. Ainult ma ei saa mõista, mis oli mul mõtteis, ostes meile mõlemale SINISED... Igatahes on kiivriteema osaliselt ammendatud, kuigi stiilipolitsei ilmselt keelaks sini-valge-roosa-musta värvikombinatsiooniga inimesi hirmutamas käia.
Õhtul kevadriideid üle vaadates selgus, et "see loom on jälle kasvanud" - ohates pakkisin mitmed ilusad hilbud nr 110-116 Igaviku hunnikusse.

Ja nagu aru saada võib, oli spordi osakaal sel nädalavahetusel suur null, kui mitte arvestada 800m jooksu Notsu ratta kõrval.

Toas ei ole ma jõudnud isegi põrandat pühkida. Mis omakorda tähendas, et peale suurepärast tundi lavendlilõhnalises vannis riietusin sokkidesse, et teisele korrusele jõudmiseks oma hooldatud ja kreemitatud jalgu mitte ära määrida:)

Algav töönädal on õnneks lühike ja juba neljapäeval ootab mind Pariis. Seekord siis pärispariis, mitte littleparis ehk Bordeaux. Omamoodi sümbol... Minu enese jaoks. Peep veereb Ventspilsi ja nii on pühad meil lahendatud:) Samas peab tegema esimesi ettevalmistusi Notsu sünnaks - näiteks kutsed valmis tegema. Igatahes tuleb kiire ja karm nädal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar