pühapäev, 10. juuni 2007

nädalavahetus@lõuna-eesti

Mõnus äraolemine oli see kanuumatk @ võhandu.

Kokkuvõtlikult tabas meie tiimi üks ümberkäimine, mille käigus jäid kadunuks paar nike lühikesi pükse (naiste), SLÕhtulehe tumesinine t-särk (meeste), kaks võileiba (muna ja kanafileega). Märg mobiiltelefon, mis hommikul puk-koodi nõudis. Üks ujumine Võhandu kõrgete kallastega laiendi soojas vees oli super. Umbes kolmekümnepealisest seltskonnast tundsime eelnevalt vaid ühte, aga lõvikonservid liidavad ja neid sai haugatud rohkesti. Ning oli see joodud õllest või päikesest või varasest ärkamisest, igatahes peale lõunasuppi tundsin ma end nii väsinuna, et ülejäänud puhkepausi lihtsalt magasin maha.
Sõita oleks rohkem tahtnud, aga ei virise. Ööbimispaik oli samuti mõnus. Veel üks ujumine turbajärves, seekord siis otse suitsusaunast. Ja uus ports lõvikonserve.
Üks kossumäng, üks võrkpall, üks lahkuminek, üks hooletust käeliigutusest pudeliga purunenud hammas ja tohutu kuumus ja peavalu hommikul telgist välja ronides.

Pealelõuna maakodus koos "heinateoga" kui selleks saab nimetada kaelani ulatuvate naatide ja putkede niitmist vikatiga. Mõistetamatuks jäi, kuidas nad Notsut nädalavahetuse jooksul rohu sisse ära ei kaotanud:)

Veel üks ujumine Erastvere järves - suvekuumus on kogu lõuna-Eesti järvistu ühetaoliseks soojaks supiks keetnud.

Ja lõpetuseks oma voodi - peale pikki seiklusi maailma kõige mõnusam paik!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar