kolmapäev, 29. august 2007

kirjumirju vihmapäev linnateatri ja "Rongaga"

Hommikust saati kiikasin aknast vihma - sügisetunne on kuivas ja soojas toas, tassikese kohvi ning avatud arvuti taga, päris mõnus.

Päevane vihmasadu olnuks lahe, kui kevadel ostetud Bata kingad poleks ligumärjaks muutunud ning hõõruma hakanud. Toppisin jalad vanadesse Eccodesse ja tundsin end kõrgetel kontsadel nagu kurg. Suvehooaja jalatsiks oli ju matkasaapa kõrval olnud plätu. Jajah, ikka seesama (jube)kahe krõpsuga sissekantud Ecco nr 42:)

Eestlane on taas maailmameister!!! Tunnistan, et Heite tegemise ajal rabasin mina tööd, mitte ei röökinud uudiste- ega sporditoimetuse teleka ees kolleegidega. Aga veidi aega tagasi punases vasakpoolses tugitoolis, selles kõikide lemmikus istudes, mõtlesin õhtule/emotsioonidele, kui Helsingi olümpiastaadionil vaatasin pressitribüünilt live Värnikule kuldmedali kaelariputamist.

Vihmase ilmaga edenes töötöögi paremini ning alpinismishakatisest ajakirjanikuna (või oli see nüüd ajakirjanikuhakatisest alpinist:)) kirjutasin ka peatselt ilmuvat Elbruse reisikirja.

Tänase päeva märksõnaks näiski olevat padukas - Linnateater kaalus "Ronga" ärajätmist. Siiski, veidi enne 17 otsustati, et etendus siiski toimub - märgatavaim osa minust oli nina, mis kampsuni vahelt ning pleedikuhila alt paistis ning hääl mis rõõmsalt naeru lagistas.

Sigrimigri pisiasju mahtus tänasesse palju - uued rattariided ja veidi varustust, et oleks motivatsiooni shwamm kuuri alt välja vedada ja treenima minna - 16. september, rattarallipäev, ei ole enam üldse kaugel!
Leidsin sportfoto.ee-st rulluisumaratoni pildid. Ei või olla, et see keret ümbritseva päästerõngaga ning paksude käsivartega tüdruk mina olen! (Täna tähistame Maarja & ploomiveini & Aura lahja sinihallitusjuustuga minu viimast vaba toitumise päeva. Elbruse kalorikulu tekitas hundiisu ja sellest tulenevalt ka pekivõru. Jumala eest, ma ei taha olla tselluhunnik.)
Aitäh fototehnika leiutajatele!

Hea on, kui küte on sisse lülitatud, kell on poolöö ning makilt tuleb vaikne Kirgiisia diskens ja väljas sajab täringusuuruseid rahekuubikuid.
Home, sweet home

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar