pühapäev, 21. september 2008

aasta alpinist 2008 & teisi asju

***
20.09.2008 Venevere, Kõo vald
2008. aasta alpinistiks valiti Alar Sikk. "Kümme aastat kestnud projekt on lõpule jõudnud. Alar Sikk on tõusnud kõigi seitsme kontinendi kõrgeimale tipule", ütles Jaan võitjat välja kuulutades.

Minu tagasihoidlik suvine sooritus Lenini nõlval sai pärjatud diplomi ja imekauni kruusiga. Kruusile on graveeritud minu nimi, kiri Pamiir 2008 ja J.Künnapi alpinismiklubi logo.
***
20.09, õhtul.
Paanilised telefonikõned. Ülemus, ema...
Tbilisis on üleujutus.... lennujaama hoone on sisse kukkunud...
Hommikul vaatasin uudiseid. Oli jah pisike nupuke rohkete vihmasadude kohta. Kohalikud portaalid ei kinnita meeletut katastroofi. Meie reis toimub siiski.
***
21.09, hommik
Peale pikemaid katsetusi sain e-71 toimima. Ega ma siiani väga täpselt aru saa, kuidas ma seadistatud hot postkasti jõuan... Aga kuidagiviisi jõuan. vist.

Koristan. Sest mis on vahet kahel kaminal? Pigem võiks küsida, mida on neil sarnast... Harvia kamina paigaldasime viie minutiga. Paikatõstmine ja toru õigesse kohta. Handöli valmiskaminat, hinnaga muide 32 000, ehk 3x kallimat Harviast, paigaldasime mitmeid tunde. Pleitükkidest lego lihtsalt ei istunud kokku, kuna üks keevitusõmblus oli teisest kõrgem ja muutis kogu süsteemi vildakaks... Intelligents ei aidanud, aitasid kolm tugevat haamrilööki läbi puuklotsi. Ja siis selgus, et tagasein jäi paigladamata. Algusest peale. Me võiks seda kaminat aja peale kokku panna.:)

Pakin. Notsu asjad, enda asjad, külakost. Mitmed tööasjad lõpetada, terve ports meile saata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar