teisipäev, 13. jaanuar 2009

ikka nagu emalaev

Ilmselgelt on mul riideid liiga vähe. Kaks pulloveri, neli kampsunit ja kaks paari teksaseid. Ülejäänud lendasid 1. jaanuaril sinna, kuhu ikka lähevad väikeseks jäänud riided.

Kolasin allahindlustel. Et püksid nr 38 endiselt normaalselt jalga ei mahtunud ja m-tuunikas meenutasin mehikest Michelini reklaamides, tulin sama targalt tagasi.

Sel aastal ei kinkinud ükski klient mulle seinakalendrit ja nii valisime Rahva Raamatus suure, aga samas olematu valiku hulgast. Miskit ei meeldinud väga. Kalender "Eestimaa" meeldis, aga toaseinal osutus liiga pisikeseks... Eelmisel aastal ehtis esikut Nukuteatri kultuuriline ning Notsu tuba Tommi ja Anni lastepärane kalender. Notsu leidis miski kutsudega, aga sedagi vaid juulikuise "Betti" pärast.
Ühesõnaga. Ma tahan kalendrit. Suurt ja ilusat.

Tegime Väikese Notsuga hilisõhtuse 5km kepikõnni + 1,5 km rajale ja tagasi. Kuidagi parem sai:) Ja õhtusööki piirasime juurviljade ning kana hautisega.

Päris ausalt öeldes olen 2 nädalaga 1,5-2 kg, sõltuvalt kaalumise kellaajast maha saanud ja suhteliselt rahul. Aga number kaalul näitab selgelt, et olen kergekäeliselt liikumise vahetanud logelemise (või lõputöö kirjutamise) vastu. Näis, kaua ma endale karistuseks määratud kärbitud garderoobiga toime tulen.

Puhkust sätin. Araratile tahaks.

2 kommentaari:

  1. mulle meeldib väga Remo kalender, http://kalender.moment.ee/. seda poes enam ei müüda?

    VastaKustuta
  2. No see oleks super. Aga pagan, Rahva Raamatus eile seda müügil EI OLNUD!. Ma pean sulemehesse helistama.

    VastaKustuta