esmaspäev, 5. jaanuar 2009

mugavus või külm?

Mitte muhvigi ei saa aru. Pr Betti, viimaste nädalate isude põhjal koduse nimega Kompostihunnik, on kuudist välja kraapinud kogu aeroobikamati (kuut on ometi nii ruumikas, et 60-70 kiloine tibin mahub venitusharjutusi tegema) ja takkapihta hamstriheinad. Toaukse taga käib õhtust hommikuni ja hommikust õhtuni üks ving ja hala.
Sellega, et peatselt uue koduukse soetan, olen arvestanud, aga kindlasti mitte sellega, et olemasolevasse suisa auk sisse kraabitakse.

Pagan. Kas kaheksa külmakraadi on bernhardiini jaoks külm? Niiske ju pole! Või on vahelduseks soojal põrandal norskamine lihtsalt mugav? Ja peale tänast hakkab homme hakkab jälle tuppa kratsima?

Igatahes kojutulijat tervitama tuleb ta kuudist hammaste plagisedes ja söögikogust tõstsime juba ca nädal tagasi poole võrra. Murueide soovitatust - ribid tuntavad ent mitte nähtavad, hakkas tibi juba kõhnemaks muutuma. Äkki peakski teise mõneks ajaks tuppa soojenema laskma...

2 kommentaari:

  1. Pole bernhardiinispets, aga ega nad vist ikka päris külmakoerad ei ole... kui tal ikka tõesti hambad plagisevad, võiks vähemalt ööseks tuppa lasta. Aga minu soovitust ei pea tõsiselt võtma, oma õuekaukaaslasest olen ma ammu toakoera teinud (vabandan õlaliigesepõletikuga, mis tal jahedas süvenema tikub).

    VastaKustuta
  2. Meil sama jama, ukses varsti auk sees. Ometi said uued heinad paksult kuuti pandud.
    Söögiga on hoopis imelik, jätab poole järele ja laseb ära külmuda...

    VastaKustuta