reede, 20. veebruar 2009

kuuekümneprosane allahindlus - millest?

Halvema uudisena avastasin tänase koristustöö käigus, et Väikese Notsu Footi saapad, mis pidanuks teda teenima ka järgmisel hooajal, on lõhki. Mõlema jala saapad täpselt samast kohast, seega ei saa olla tegemist kandmisveaga. Veeresin Stockmanni ja sain raha ilma ainsagi kommentaarita tagasi. Aga talvejalatseid nemad sel hooajal enam ei müü.

Kirusin end ja sügisest "säästu". Eelmised, Rademarist ostetud Columbia kalossi-tüüpi saapad pidasid vastu kaks hooaega ja näevad välja vähekantud. Paraku on nr 33 pisut-pisut ebamugavalt väike.
Rademar. Täpipealt sama kummik. Aga hind ei ole enam 499. On hoopis 1000+ ja alla hinnatud 799-le. Tagurdan poest välja. Selja taha jääb suuuuurt, kuni 60%allahindlust lubav sildike. Piilun veel Notsu unistust - retuusitüüpi jooksupükse. Sama jutt. Kui kevadel põlgasin neid 399 eest kallisteks, siis nüüd on sama hinnaga punase sildi all valge kirjaga 799. Suusakindaid ma isegi ei vaata. See viirus väsitab - tunnen end hetkeks tugevalt ja seejärel hirmnõrgalt ja vajalikke saapaid lihtsalt ei ole...
Väikesel Notsul jääb tervenedes üle õues müttamisel kanda a) crocse b)kummikuid c) tikanditega saapaid. Või suudan ma leida kaupluse, kust saan talvesaapad Stockmannist tagasi saadud summa eest.

5 kommentaari:

  1. Täiesti mõistlikud suusakindad saab (sinu) kodu lähedalt - Nõmme keskuse Crafti poest. Maksavad 200 krooni ja kui hinda alla küsida julged, siis veel mõnikümmend krooni vähem. Just ostsin järgmiseks hooajaks tagavara-paari :)

    VastaKustuta
  2. Mina ei tõsta oma jalga Rademari peale seda, kui sealne müüjaneiu teatas, et nii suuri riideid, kui mul vaja oleks (42/44) ei tehtagi. Maitea, mul kodus mitu kapitäit riideid :)

    VastaKustuta
  3. Saapaid tasub kiigata Nõmme Perekingast. Tupsu omad olid mõistliku hinnaga ja peavad vastu ka.

    VastaKustuta
  4. nõmme demari poodi võid ka vaadata, kuigi need ehk talle liig titekad
    ise ostsin kaubamajast allahinnatud demarid aga selveris oli neid ka (ma ei tea kas nõmmel allahindlust tehakse)

    VastaKustuta
  5. Kaur, Craftis ei ole mingit allahindlust. 499 suusakinnaste eest oli palju. Rademarist õnnestus saada miski nbaiste 3xs, mis Notsule kenasti kätte läks, suisa 149 raha eest. Vedamine oli. Saapaid ei ole ega tule. Kammisin kõik mulle teada olevad võimalikud poed läbi. Sobivad mudelid olid liiga suure hinnaga. Reaalset saapakandmisaega on siiski vaid kuu jäänud.
    Thela, Sinu murega olen ma kokku puutunud. Mul on samas pikkuses ja suuruses tuttav pubepiiga. Kord suvel nuttis ta poes lohutamatult - no mis imeloom ma siis olen, et ükski asi mulle selga ei mahu... Mis laiuselt paras, see lootusetult pikk. Mis pikkuselt paras, see ümber ei mahtunud.

    VastaKustuta