teisipäev, 7. aprill 2009

müügikoolitus

Masekas ronib jälle peale.

Veebruari lõpus sai üürnik ukse taha tõstetud - ühistu lubas üürnikule politsei kutsuda ning võlgnevus kommunaalide eest hakkas tagatisraha ületama.

Uut üürnikku ei ole siiani leidnud, kuigi olen rendihinda juba 1500 krooni võrra langetanud. Tänane vaataja tekitas minus eriliselt kummalisi tundeid.

2xl suuruse ja 4-liitrise ottomootor-maasturiga maja ette veerenud pereisa avaldas arvamust, et 1978. aastast pärinev külmik ei ole loodussõbralik. Ja elektripliidi arvas ta olevat vajaliku minu kulul keraamilise vastu vahetada. Ning pesumasina võiks ma ka muretseda. Seda viimast võin tõesti.
Aga küsimusele, kas nende nõudmiste juures on ta valmis täna õhtul lepingu sõlmima, vastas mehe kaasa eitavalt.

Hea nõks terade eraldamiseks sõkaldest. Ausalt. Tänud Ekke Lainsalule.

2 kommentaari:

  1. ic
    mul tuttavad otsivad (otsisid?) ka ... kusjuures norm köök, saun, suht uus maja ja ei leia - eelmine tüüp lagastas korteri nii ära, et tekkis tahtmine korter maha müüa ja üleüldse eestist minema kolida.

    VastaKustuta
  2. ptüi-ptüi-ptüi, mul just üürnik küsis paar päeva tagasi, kas ma ta lepingut veel paariks aastaks pikendan, see oleks siis 5 ja 6 aasta. Raha ma sellest üritusest suurt ei teeni, aga korter hoitakse korras ja kulud on makstud.

    VastaKustuta