pühapäev, 19. aprill 2009

sünnipäev, vol x

Tänasel peol osalesid vaid parimad - Väikese Notsu parimad sõbrad ja sõbrannad. Täidetud sai aastapikkune unistus - sünnipäev KalevSpas.

Mõte oli lihtne - kahe- ja pooletunnise sünnipäeva sisse mahtus kolmveerandtund mängujuhiga, tordisöömine, riietumine ning veidi vaba tegelusaega. Liutorud olid õnneks suletud ning enamik tegevust toimus lastebasseinis.

Kritiseerida julgeks küll - mängujuht, kes lubas saabuda "kümne minuti pärast", tuli tubli paarkümmend minutit hiljem ning sedagi pika otsimise peale. Samuti ei tegelenud ta lastega kaugeltki kokkulepitud (ja tasutud) nelikümmend minutit. Paarikümne minuti pärast pidasime taas "kümneminutilise pausi". Reaalselt venis seegi paus pikemaks ning alles otsimise peale leidsime tegelase üles. Kurvastuseks algas vahepeal väikeses basseinis uus treening - organiseeritud pallimäng lastekas ei tundnud kõrvaltvaatajatele üldse nii lõbus kui esmane madratsiralli...

Kriitikata aga jagus lõbu nii kuuestele kui üheksasele. Just sellesse vahemikku jäid vanused. Poisid olla pesuruumis teatanud, et jamalt lühike oli... Kaks ja pool tundi:P ja üheksa tüdruku jaoks ei jagunud kahest föönist kohe sugugi.

Õnneks erinevad laste ja täiskasvanute arusaamad lahedast sünnipäevast kardinaalselt ning Väike Notsu leidis, et tegemist olnud maailma kõige mõnusama sünnipäevaga. Loodetavasti jäid kutsutud sõbradki rahule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar