laupäev, 11. juuli 2009

puhkepäevad munalaiul

Väike Notsu kardab õhtuhämaras Munalaiul üksi välivetsu minna. Istub toolil ja ütleb, et ei taha veel minna ja siis ohkab ja kutsub mind kaasa. No sai siis kahekesi mindud. Vetsuputka asub majast eemal ja mõlemal aastal asub kuskil lähikonnas sisaliku pesa. Igatahes peesitab pesakond sisalikulapsi siledal ja soojal põrandalaual ning kõõlub uksepiidal. Õhtul avastasime ühe sisalikukese ukse eest rõngas. Keeleke suust väljas magas sisalikuke und, vahepeal keeras oma koivakesi mõnusamasse asendisse.
Keeleke oli eriti armas ja pisike silmake. Me siis katsusime tasakesi ussi:)

***
Mitte nii toredate asjade rubriigist. Keegi äge tegelane oli ära viinud kätepesupaagi, selle tilaga. Et tõstad üles ja vett muudkui tuleb. Kunagisest lambalaudast oli pätsatud söegrill ning välisukselt haak. See viimane pakkus meile eriti nalja. Ja siis veel... "Eramaa" sildike posti otsast on ka lännu nagu ka jahimeeste "emapart" tiigikesest. Muud "ripakil" olevat ei leidunud. Alles jäeti silt "käimla".
Ausalt, ma ei kujuta ette, kellel ja mis eesmärgil just neid esemeid vaja läks, kuid loodan, et kodanik sai oma suured elumured lahendatud.

***
Hommikul stardime Saksamaa poole. Friedrichsafen (ma ei oska seda kohta kirjutadagi ja Lindau). Kaks uut riiki minu reisikaardil:)

3 kommentaari:

  1. Friedrichsafenisse lähevad mu mäletamist mööda tellimuslennud, et siis Austriasse suusatama saada. Aga mis sa sinna keset suve lähed? Talvel on ju lumeolud paremad!

    VastaKustuta
  2. Lindau on imenunnu! Minge järve äärde ja vanalinna ja hoian pöialt, et ilma oleks. :-)

    VastaKustuta
  3. rästik, nastik, vaskuss, sisalikuliigid - need ei ole tegelikult miskid ussid, ussid on vihmaussid ja muud väiksemad tegelinskid, kes vingerdavad ;o) vabandunts, professionaalne kretinism...

    VastaKustuta