esmaspäev, 28. september 2009

nädalavahetus volx

Laubal tegelesin kodukaunistamisega - tassisin kuurist ja pööningult magamistuppa kokku vana kirjutuslaua jupid ja tõin parandamiseks tappe ja kruvisid. Viimistluseks tegin musta markeriga mõned värviparandused. Õhtuks valmis päris kopsakas töölaud (ja magamistuba, mis suurusehullustuses 24m2 suurune ehitatud, sai samuti hubasem).
Nüüd on majas kolm kirjutuslauda - üks kummalegi koolilapsele. Meie, suured, saame nüüdsest taas kodus teineteist segamata tööd teha - töötan minagi ju reedeti kodus.
Kolm nädalat lahendasime töötoajagamist ebamugavalt - avatud elutuba-köögis. Üks köögilaua taga ja teine diivanil. Kui korraga mõlemal telefonikõne käsil, tuli viimase kõne saajal kolida ülemisele korrusele. Et aga kohati arvutist vaja andmeid vaadata, siis tuli a) arvuti kaasa haarata b) vahepeal alla tagasi minna.

Pühabal külastasime tüdrukutega Ahhaa teaduskeskust. Lennusimulaator, vormelisse istumine ning erinevad kiiruse ja mälu mõõtmised haarasid meid endasse enam kui kolmeks tunniks. Heaks ideeks saab nimetada hiigelsuurt liivakasti keskuse keskel - need kellele teadus veel huvi ei pakkunud, müttasid just seal. Igatahes on Ahhaa üks tore pühapäeva veetmise võimalus igas eas inimestele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar