esmaspäev, 26. oktoober 2009

Remondihai

Näedsasiis, ongi esmaspäev käes. Kodust välja ei ole õnnestunud saada.
Laupäev algas suurema kolimisega. Elutoa, köögi ja esiku 54m2 kolisime tühjaks. Jaotasime asjad kahe ülemise lastetoa ning vannitoa vahel. Mõnel inimesel jagub seda "eluks vajalikku kola" :S
Laes olid vastikud praod, katsime need pahtliga ja lihvisime. Mõned käidavamate kohtade kipsplaadinurgad olid suisa "maha käidud" - katsime need kipsplaadi metallnurga teibiga ja pahteldasime. Seintes esines erinevaid auke - küll kruvi, mõni väike vigastus. needki kohad said pahteldatud.
Ma olin remonti plaanides väga skeptiline ning tahtsin muuta võimalikult vähe. Kodu värvitoonid valis mulle välja siiski disainer ja ma olin nendega väga rahul. (mis sest, et tema idee teostamisel seinte värvimisest kaugemale ma eales ei jõudnudki). Remondi edenedes märkasin kõiki koledaid kriipse ja hirmsaid määrdumisi seintel. Sai otsustatud, et kahe tumeda värvitud triibu asemel tekib ilusa mustriga tapeeditud sein. Trepilt alustasime vana laki eemaldamist - oeh, kui viletsalt on lakitud! (mina, ikka ise see vilets lakkija olin)
Ja nüüd tahaks lõpetada ka köögi plaatimise, nädala lõpus lubati kanalisatsiooni, tahaks eiteakuidas toimivad torustikud sulgeda ja need korralikud ja toimivad avada. Tahaks uusi kardinaid ja kui need juba uued saab, siis tahaks uusi kardinapuid ka. Aga viimaste soovide lõpetuseks oleks vaja suurem ports vaba raha:) Noh ja tegelikult võiks mu tõbi ka lõppeks üle minna.

2 kommentaari:

  1. sa ikka jaksad... mul köögi ja elutoa valged seinad juba 2 aastat värvimiskavas aga ei jõua :-(

    VastaKustuta
  2. Oh, väga mastaapne ettevõtmine!
    Minul on täna paar töömeest sisse-välja voorinud ja pooled toad on saanud uued aknad! Kui need nüüd valmis ja üks tubadest ka minu poolt tapetseeritud saab, siis peaks endale ka ordeni andma ;)
    Kuigi järjekorras ootab oikuipalju veel...

    VastaKustuta