teisipäev, 13. aprill 2010

Põhjuseta puudumine (vol 1)

Notsu pidi täna lõpetama kell 14,05 ja koju jõudma orienteeruvalt 15. Reaalselt astus ta uksest sisse nii kolmveerand kaks. Miks nii vara?

"Tead, ma ei viitsinud sinna koorilaulu minna. Teised läksid, aga mina tulin koju."

???

"Aga teised on samamoodi enne ka teinud"


***
Apppiiiii!
Me olime pubekaga köögilaua taga tükk aega sõnatud. Esimene klass juuuuu.... Lisaks ei ole mul ei ole ühtegi ideed, mida sellise suhtumisega pihta hakata :S
Nuuks.

5 kommentaari:

  1. Ei ole midagi katastroofilist. Mäletan, et tegin ise esimeses klassis samamoodi, sest ei tulnud lihtsalt selle peale, et see on põhjuseta puudumine, arvasin, et õpetaja ei pane nagunii tähele, üks laps ees või taga... :D Seleta lihtsalt rahulikult ja ma arvan, et probleemi polegi.

    VastaKustuta
  2. Seleta talle, et koorilaul on samuti meeskonnatöö ja kui üks meeskonna lüli niisama lambist puudub, veab ta sellega ülejäänud mansafti alt. Mida ometi keegi teha ei taha.
    Minu koorides töötab hästi :)

    VastaKustuta
  3. Mina valetasin emale, vist ka esimeses klassis, et mudilaskoor pandi kinni ja enam ma seal käima ei tea. Ma häbenesin ja kartsin umbes ülikooli lõpuni, et see tuleb välja :)

    (ilmselgelt nägi mu ema valest kohe läbi, aga...)

    VastaKustuta
  4. ma tean mida sa tunned (tean ikka küll)...

    kui sellised asjad toimuvad Teiste Lastega, siis on pööraselt armas ja naljakas. kui aga Enda Omaga, siis tahaks laua peaga purustada :)

    VastaKustuta
  5. Jah minu neiu on seda juba teinud ka, teatas õpetajale, et tema soovib süüa, kooli koorilaulu asemel, kuna ei jaksa hiljem enam laulukoolis söömata laulda. Ja nii jättiski tundi minemata...mida õpetaja asjast arvas, ma kahjuks ei tea ;)

    VastaKustuta