laupäev, 29. mai 2010

Number suuremaks

Nr 50 rõivad, need kõige pisemad, on pojale väikseks jäämas. Selga ikka mahuvad, aga siplemisel lähevad pingule ja sipupüksid tulevad õlgadelt maha ja ajavad nutule.

Ääremärkus.
Esimesel kodupäeval, (sel igiammusel 8.mail), leidis meesisend, et minu ja Notsu vana punane vann on poja jaoks ikka liiga vana ja kole. Veeres poodi ja naases türkiissinise täisvarustuses vanniga a´la Looney Tunes. Ja tõi lisaks muudki staffi. Et poja oodatust pisemana sündis, kuulus ostetu hulka ka üks eriti uhke tudukombekas nr 50. (või tegelikult on titade riided samal ajal nii päeva- kui öökombekad).
Vaatas meesisend täna mokk eriti pikal, kuidas udupeen (ja usutavasti üpris hinnaline) kombekas enam peaaegu selga ei mahu. Ja lisas siis tasakesi, et nüüd saab küll aru, kuidas sõbranna sõbranna raatsis meile saata "lihtsalt niisama" kaks hiigelsuurt kilekotti titeriideid.

:)

2 kommentaari:

  1. Tore, et mees kasvab :).
    Endal mul titeriietega vastupidine kogemus, 18 aastat tagasi, kui õepoeg sündimas, polnud meil ju titeriideid saada ja mina juhtusin tol ajal Singapuris olema...tõin siis tulevasele maailmakodanikule sipukaid ja muud nänni, selga ei mahtunud neist ükski :(

    VastaKustuta
  2. Jah, tegelikult ju lausa uskumatu, kui kiiresti lapsed sirguma hakkavad. Juba 20 päevaga number suuremaks :). Eriti algul hakkab ju neid riideid kogu aeg vahetuma, sest lihtsalt kasvatakse neist välja. Jõudu ja jaksu pisikese sirgumisel...

    VastaKustuta