reede, 11. juuni 2010

viis nädalat ja kassi kaal saavutet

Perearst mõõtis poja pikkuseks 58 cm (+7) ning kaaluks 4220g (minimaalne 3080). Tegemist olla "igavesti pika poisiga". (Nohjah, ega vanemad ka just lilliputid pole)
Poja kaal võrdub hetkel kassi omaga (4200g). Pikkust on kassil enam - ninast sabaotsani on tema siruulatuseks mõõdetud 82 cm. Hääl on pojal vajadusel sama vali kui eelpoolmainitud Miul välisukse sisemisel poolel.

Poja on jätkuvalt täiuslik laps - ärkab öösel söömiseks kindlasti kell 5 ja 7, mõnikord ka kahe paiku. Magama jääb ca 23,30 ning hommikune ärkamine toimub kella 9,30 ja 10 vahel. Ja sellel lapsel ei ole gaase! (Kui nad ka peaksid tulema, olen saanud juba viis nädalat nautida rahulikku beebit)

Ei ole rõõme mureta - miski allergia lõi välja. Et see on minu esmane kokkupuude allergiaga, olen üpris hädas. Allergiatestid veel ei näitavat. Kindlasti on tegemist toiduallergiaga (punnid ainult põskedel). Hakkasin omal initsiatiivil toidupäevikut pidama. Niigi kasin menüü jäi veelgi ahtamaks. Algamas on kolmas tatrapäev - tatar veega keedetult lõunaks ja keedetult veega õhtuks. Hommikusöögis loobusin kiivist, kuigi varasemalt ei ole kiivi punne tekitanud. Kahtlus närib - haarasin miskipäev turult pool kilo punaseid hispaania maasikaid ja pistsin lisaks nädalaga nahka umbes kilo šokolaadikomme ja batoonikesi. Perearst soovitas loobuda ka tomativiilust võileival ja rõõsast piimast. Niisiis joon nüüd musta kohvi ja närin kuiva sepikut. (mind võib külla kutsuda, olen odav külaline - tarbin klaasikese vett) Enda kehakaalust ma parem ei räägi. Samas vaimus jätkates teen mõne kuu möödudes edukat modellikarjääri või kandeerin kaubamajja riidepuu ametikohale.

2 kommentaari:

  1. Ma ei näe Su menüüs valku, millega see poiss Sul niimoodi konti kasvatab ja kuskohast kaltsiumi saab?

    VastaKustuta
  2. see võib vabalt olla "beebi-puberteet", mingi hormoonimöll ja see taandub ise ajaga. Mõlemal mu lapsel oli sama teema.

    VastaKustuta