teisipäev, 13. juuli 2010

Jäätiseauto unerahu rikkumas

Liigkuumad päevad ei soosi titemammasid. Veedame päevad toas, ventilaatori seltsis. Ülemise korruse aknad on ööpäevaringselt ristseliti avatud. Ja poja viriseb ikkagi pisut. (Loe: viriseb oluliselt vähem kui keskmine titt ilma kuumalaineta)



Õnnestus mul poja lõunat magama saada - oluliselt hiljem kui tavaliselt. Seejärel saabus jäätiseauto. Peatus kõrvalmaja ees ning lahkus sealt ränka signaali andes.



Mõtisklesin, kas inimeste häirimine päevasel ajal on tõesti lubatud. (öösel ju ei ole) Et võtan aga ruupori ja undan mida sülg suhu toob. Põhimõtteliselt sama Balbiino teeb ju. Masendav igatahes.

4 kommentaari:

  1. Oi, ma ka ei salli neid üürgajaid masinaid. Meil siin lärmavad veel ka vanametalli-koguja-masin ja mingi taluniku muna-kartuli-veok. See viimane pargib ennast siis veel alati sel moel keset kõnniteed, et ma olen sellest ringiga möödudes paaril korral peaaegu, et metroorongist maha jäänud.
    Aga lärm on muidugi kõikse hullem faktor.

    VastaKustuta
  2. Eks see ole kahe otsaga asi - jäätisemaiad teavad siis väravale valmis tormata...
    Aga koerad paneb ulguma ja tittesid ehmatab. Õnneks vaid korra nädalas...

    VastaKustuta
  3. Höhööhööööö....sul on ka arenend see titemamslite valikkuulmine - et iga krõps, mida varem tähele ei pannudki, tundu b nüüd maailmatukõva lärm. Oi, ma eelmisel aastal kirusin neid "lollakaid", kes pidevalt muru niitsid Lillekülas või isegi mõnda autot, millel liiga töristav mootor küljes. Ja see on ju mööfiseadus, et nii kui sa lapse(d) magama saad, nii mõni kohe kõrval peab käivitama kreissae. Või tuleb jäätiseauto:)

    VastaKustuta
  4. Meil pannakse igal hommikul kell 8:30 naabermaja õues mootorsaag käima. Müra on üüratu. Seal käib täiemastaabiline ehitus, aga muu lärm on suht talutav. Kuid see saag..

    VastaKustuta