kolmapäev, 7. juuli 2010

Teine elukuu

Teise elukuu strateegilised mõõdud said tuvastatud kui 62 cm ja 5200 või 5210 g. Seega lisandus pikkust 4 cm ja kaalu 980g. Kolmas rõivanumber. Vaene meesisend pidi taas õhku ahmima - helerohelise kukerpallitavate karukestega Amsterdamist toodud öökombeka karjäär ei saa olema pikem kahest, maksimaalselt kolmest nädalast:) (Headaega 6,95 rahaühikut! :P)

Poja uni on jätkuvalt hea, katkedes öösel söögiks vaid kell 2; 5 ja 7. Ja tõsi, ma võin kella tema söömise järgi täpseks panna. Hommikuti ärkab kell 10, kuid uinub juba 11 jne.
Naerab ja kilkab, vaatab tähelepanelikult. Nõustub olema päris pikalt üksinda vankris või sitteris - vaatab naeratades ebamäärasesse kaugusesse. Autos on nõus ka ärkvel olles sõitma. Tubli ning järjekindla töö tulemusena nõustub hea tujuga ka lutti imema ent ainult päevasel ajal. Hoiab pead, mis võimaldab ka väiksel suurel õel teda sülle võtta ning riietada. Allergia on kontrolli all, kuna piimatoodetest hoian end eemale. Juhusliku vääratuse tulemusena (makaronid) selgus, et munaallergiat siiski pole. Ja mina vabanesin kahe möödunud nädalaga taas kahest kilost. Olin sunnitud poes uute riiete järel käima - seekord siis suurusnumber 36. Ohkima ajab, et päästerõngake kõhul ei kao kuskile. Hoopis põsed on auku vajunud ja käed-jalad tunduvad ebaproportsionaalselt pikad.

Hämmastavalt kiirelt kulgeb aeg - pool koolivaheaega on peatselt möödas.

4 kommentaari:

  1. Palju õnne (sünnipäevaks)!

    Meie ühekuune titt on täpselt sama suur. Nii et kombed jne kuluvad veel poole kiiremini. Õnneks pole neid välismaa ja karukestega asju eriti palju :)

    Aga mis nipiga te suure õe last riietama saite? Ja mis sorti riietama? Vahetab mähet? Proovib kleite selga?

    VastaKustuta
  2. Suur õde kibeles esimesest elupäevast alates abistama. Leppisime kokku alates peahoidmisest saab tegeleda. Käis ümbes poisi ja uuris, kas juba hoiab:) Tema avastaski esimesena, et vist hoiab pead. Ajast, mil temaga nõustusin ongi tal täielik õigus hooldusprotseduuridele. Vahetab mähet, valib riided ja riietab, mängib, pakub lutti, lohutab, uinutab, laulab, kärutab, aitab vannitada. Ja saab muide suurepäraselt hakkama. Aga ta on kaheksa aastat vana ja barbiedest välja kasvanud.

    VastaKustuta
  3. Uskumatult tubli notsu sul :)

    VastaKustuta
  4. Iga uus asi on selles vanuses huvitav.

    VastaKustuta