pühapäev, 31. oktoober 2010

Nohu ravimisest

Me võitleme tervise nimel.

Ahistan ennast ja suuremat last sinepijalavanniga. (Notsu õiendas, et vanaema käsib ka käed vette panna.) Allusin lapse nõudmisele ning kügelesime ebamäärases poosis kohusetundlikult vanni äärel. Seejärel võtsin Buu sülle ning pugesin vannilina alla Carmolise tilkade auruvanni võtma. Hilisõhtul keerasin gaasikatlas kuuma vee maksimumi peale. Lasin veel vanni voolata ja istusime kolmekesi vannitoas. Aurutatud sai lisaks vannitoale kogu maja esimene korrus. Vahepeal maiustame Sinupretiga, pihustame-süstime ninna ookeanisoolvett Quixxi ja Pinosoli või Sudafedi. Igale leidub oma "lemmik".
Meesisend keeldus memmekatele mõeldud sinepijalavannist. Aga palun - surgu tõelise mehena angiini, ainsaks raviks Hiina kiirtoidus sisaldunud ingver. Ravi nime all soetas ta ehituskauplusest mootorsae - pidi samuti tervisele kasulikult mõjuma. (Mõjuski - istus kohe päris tükk aega oma saega ja uuris kasutusjuhendit)
Jõin teed meega - rahustas maha küll. Haigena lõime ka plaanide kausta - paksu kaustiku, kuhu said kirja mitmed koduga seotud unistused pluss mida unistuste täitmiseks tegema peaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar