reede, 21. jaanuar 2011

Ka jäätunud autouks võib osutuda ohtlikuks.

Temperatuuri kõikumise tulemusena olid Helesinise Unistuse uksetihendid hommikul jääs. Kangutasin neid ükshaaval lahti. Juhipoolne tagumine uks asetseb eriti vastikult vastu aiaäärt. Loobusin, sest Notsu istub esiistmel ja poja tema taga. Saanuks ka selle ukseta hattama. Istusin rooli ja hakkasin vööd peale kiskuma kui pardakompuuter meelde tuletas, et "tagumine juhipoolne uks on avatud". Ju ma olin siis kompuutri jaoks piisava vahe sisse kangutanud.

Katkusin turvavöö lahti, vandusin veidi ja ronisin tagumise ukse juurde tagasi. Jääs mis jääs. Pusisin veel. Miskil hetkel käis sõrmes raksatus ning tundsin röögatut valu küünarnukis. Samal hetkel murdus ka jää tihendite vahel.

Tulemus on ka kümmekond tundi hiljem väga-väga valus. Igasugune neljanda sõrme liigutamine on välistatud ning päädib valuga küümarnukis. Veidi on paistes ka. Uskumatu. Kui valu tagasi ei anna, pean murtud jalgade kõrvale traumapunkti ukse taha ootele minema. Ilmselt ei suuda ma tõsisel näoilmel arstile vastata, mis minuga juhtus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar