neljapäev, 27. jaanuar 2011

Kapi- ja valgustimure

Jõudsin järeldusele, et täielikust õnnest lahutab mind mahukas vannitoakapp. Selline, kuhu paigutada saunalinad, pesupulbri kast, kassiliiva hoiukarp ja muu pesupesemisega seonduv pudi-padi alates tennispallidest ja lõpetades veekindlust lisava Nikwaxi purkidega. Vannituba oma kuue ruutmeetriga tundub mahukas, ent hetkel asub pesumasina peal kuivati asemel mähkimisalus ning mõte ühest lisanduvast põrandakapist ei klapiks ka siis kui pesutorn kohe valmis ehitada.
Kaapisin poodlema. Ikka lähimatesse nagu K-Rauta ja Ehituse ABC.
Appike, millist kraami pakutakse! Vannitoa seinakapi sügavus on maksimaalselt 10 cm ja riiulitel pole kõrgust ollagi. Selline "kosmeetikakapp" on meil juba olemas :S

Kui juba poodlemiseks läks, otsisin ka uusi valgusteid. Sama jutt - üldpildis kaupa nagu jaguks, aga madalamat sorti elutuppa sobivat valgustit, milles leiduks kas punast või rohelist tooni, ei leidnud. Üks siiski oli, ent osutus ainueksemplariks. Mina oma avatud ruumis peaksin soetama aga minimaalselt kaks, parem kui kolm lambikest.

Ilmselt tuleb valgustite leidmiseks Ikeasse sõita. Ja vannitoakappi otsida hoopis lihtsate valgete köögikappide seast. Nõuka-ajal oli ikka hea elada - midagi polnudki saada. Ja tühjas poes ei kulu ringivaatamiseks aegagi. Valitseva kaubakülluse hulgast annab õiget osakondagi otsida.

3 kommentaari:

  1. Ehita see kapp parem ise. Bauhaus pakub jube suures valikus mööbliplaate.
    Head valgustipoed aga leidsin Järve keskusest, Diivaniparadiisi tagant.

    VastaKustuta
  2. Aga tõepoolest, võta mõõdud, joonista kapi projekt ja siis osta vastav kraam ning pane ise kokku. Saad just sobiva ja kellelgi teisel sellist pole...
    Ning valgustipoode on meeletu rida Pärnu mnt ääres Hallivanamehe kandis.

    VastaKustuta
  3. ikka ise tuleb teha (joonised, alati on mõni firma, kes su jooniste järgi kapi valmis teeb... kas just arens või suuremad viitsivad aga mul on üks firma mööblimaja läheduses, kes on suutnud mu jooniste järgi elutuppa ja pööningule kappe ehitada). kas sul on kassipissikast vannitoas? siis võid sellise kapi joonistada - ehitada lasta, et kass ka alla toimetama mahub.

    VastaKustuta