pühapäev, 27. märts 2011

Kolimine kui sõjatanner

Öeldakse, et alguses ei saa vedama, pärast pidama. Just sellised me olemegi - Notsu elab juba pea üheksandat aastat 128 cm kõrguste kappide keskel ning pole häda kedagist olnud :)

Kolme riiuli saabudes hakanuks mul peas nagu tuluke vilkuma ja eile kolis Aafrika-toast Notsule suurimast lapsest jäänud garderoob. Esialgu liugusteta ent kasutuskõlblik. Kolm uut kasekarva ustega kaetud Billy-riiulit peidavad raamatud ja lauamängud ning tuba näib ühtäkki hoopis puhtam :)

Minu magamistoa neljale raamaturiiulile lisandus üks täiskõrge Billy. Hõbedased uksed on paraku Ikea sortimendist väljas - seega jääb avatuks. Uue lisandumisega ei äga eelmised enam ülekoormuse all ega ähvarda kokku variseda. Magamistoa kirjutuslaud on muutunud liigseks - kahte arvutis töötegijat meil samaaegselt ei ole. Kirjutuslaud kolib välja ja asemele saabub teine, Aafrika-toast pärinev ning mõõtudelt pisut väiksem. Üle jääb üks pisike kolme sahtliga kummut ning kolm kaantega suletavat punutud korvi. (viimased kolivad laiule)



Üks ülemise korruse tuba on meil jätkuvalt liigne, (kui just Murueit Tallinnas tihemini koolituma ei hakka). Ja liigne on ka eelpoolmainitud lastetoamööbel. Ajutiselt :) ehk järgmise Ikea-korrani, kolivad nad kokku. Poja mänguasjad-raamatud leiavad koha tema tulevases toas.

1 kommentaar:

  1. sul ei ole ju niiiiiiiii suur maja, et tube üle oleks. mul on küll pidev puudus tubadest :-P

    VastaKustuta