pühapäev, 10. aprill 2011

Ettevalmistused peoks

Metsas käisime. Pääsküla rabarajal. Nimelt on mõte seal nädala lõpus lapse sünnipäevapidu pidada. Laps ise keeldub kategooriliselt igasugustest skaiparkidest ja muudest traditsioonilistest sünnipäevadest. Isegi klassikaaslaste sünnipäevadele tuleb viimasel ajal suisa sundida - pidavat olema ühesugused "mõttetud peod".
Nii ma siis palusingi oma sõbrannasid tiim moodustada ja ühiselt appi tulla, et Notsule see "erilisest erilisem" pidu valmis toota.

Mets (loe: raba äär) on alles väga lumine. Kraavi tänaval, seal, kust rabaraja metsasele otsale sissepääs, pole isegi lõhna sellest, et kevad läheneks. Lund on suisa kaelani :) Järgmiseks pühapäevaks see veeks ei sula kui just troopiline tsüklon ei saabu. Aga sellest lumejamast ei ole miskit, arvas mu sõbranna nr 1. Kummikud leiduvad kapis ehk igal lapsel ja meie poolt on ports kelkusid lisaks.

Kirjutasin esmase aja- ja tegevuskava kokku ning töösse läääääks! Lapsel hakkasid silmad särama kui selgus, et tulebki "päris eriline sünnipäevapidu" :)

2 kommentaari:

  1. pühapäeval on rabajooks, kas see poleks sobilik sünnipäevaürituseks?

    VastaKustuta
  2. Tere daamid ja härrad, kas vajate rahalist abi? Mina olen Susan Benson. Olen laenuandja ja ka finantskonsultant.

    Kas vajate projekti lõpetamiseks ärilaenu, isiklikku laenu, hüpoteeklaenu või laenu? Kui teie vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole. Pakume igasuguseid laenuteenuseid, sealhulgas pikaajalisi ja lühiajalisi laene. Lisateabe saamiseks kirjutage meile e -posti teel: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) või saatke mulle otse WhatsAppis sõnum: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Oleme terviklik finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud, et aidata teil täita kõik teie soovid. Oleme spetsialiseerunud struktureeritud finantslahenduste pakkumisele üksikisikutele ja ettevõtetele kõige tõhusamal ja kiireimal viisil.

    Siin on mõned põhjused, miks peaksite meiega laenu saamiseks ühendust võtma;
    * Mugavus - saate laenu taotleda igal ajal ja igal pool.
    * Paindlik summa - teie otsustate, kui palju soovite laenata.
    * Kiire otsene rahastamine - saate laenu 24 tunni jooksul pärast kinnitamist.
    * Paindlik intressimäär - taskukohane intressimäär 3%.
    * Kõrged heakskiidumäärad - teil on 99,9% võimalus laenu saada
    * Paindlik tagasimakse - Te peate valima tagasimakse kuupäeva kas iganädalaselt, igakuiselt või kord aastas, kestusega 1-30 aastat.
    * Lihtne veebipõhine rakendus.
    * Isikupärastatud juhendamine ja asjatundlikkus.
    * Varjatud tasusid pole

    Ärge kaotage võimalust rahapuuduse tõttu. Võtke kohe ühendust minu ettevõttega, saame teid laenuga aidata, sest oleme aidanud paljusid üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas rahalistes raskustes

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus aadressil
    E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp/Telegram: +447903159998

    Vahendajad/konsultandid/maaklerid on oodatud oma kliente tooma ja on 100% kaitstud. Teeme täie kindlusega koostööd kõigi asjaosaliste hüvanguks.

    VastaKustuta