neljapäev, 5. mai 2011

Aastaring täis

Aasta lippas vägagi kiirelt.
Tänasest ei ole meil enam beebit, on väikelaps. Pojal aasta täis.

Aastane Ruben oskab öelda mõnda sõna (Pall, pai, emme, atähhh) Matkib sõnu, mis veel täpselt välja ei tule nagu "kass", "kell" ja "kallikalli".
Ise ei seisa ega kõnni, kuigi suur õde teda aeg-ajalt keset tuba kätest lahti laseb. Niimoodi seisab poiss mõned sekundid. Küll aga liigub ta ülehelikiirusel nii käpuli kui tugede najal. Purunevad esemed on käeulatusest ära tõstetud ning käed... need on tõesti teleskoopkäed, mis hoopavad täpselt nii laua keskel asetseva puldi kui urgitsevad kapilt alla kilekoti.

Suus on kuus hammast. Nendega ei ole aga midagi targemat teha, sest söömisstreik on totaalne.

Pikkust on parajalt, umbes 77-78 cm, kaalu vähe - umbes 9 kg. (ega kaalu ei saagi lisanduda kui hommikusöök jäetakse vahele, lõunaks võetakse paar ampsu ja õhtul korratakse hommikusööki.)

Lemmiktegelane on suur õde, kelle koolist saabudes algab kodus suur kilkamine. Ja kass, kellega sümpaataia alati vastastikune ei ole.

Lemmikumatest lemmikumad mänguasjad on autod ja pall. Klotse laob üksteise sisse. Poistel on auto hääle imiteerimine vist evolutsiooniga sisse kodeeritud... :) Meesisendi väitel on poiss esteet - töötaval tolmuimejal peab ta ninapidi juures olema.
Äkki ongi, sünnikuupäeva valis ju endale imeilusa - 05.05.2010 :)

8 kommentaari:

  1. palju õnne tervele perele taaskord :) ja suurele õele tagantjärgi, ma olen ikka puhta mats sünnipäevade meelespidamises.. ja tulge Muhku külla ka ikka, kui mahti saate, eks!

    VastaKustuta
  2. Siitpoolt ka suur kuhi õnne Rubenile ja Notsule ja vapratele vanematele muidugi ka:)

    VastaKustuta
  3. Palju õnne!!! Ja vanematele õudu ja jaksu ja kannatust :)

    VastaKustuta
  4. Palju õnne ja paremat söögiisu tublile aastasele ja muidugi õnneõnne suure töö tegijale ehk emmele ja teistele pereliikmetele ka.

    VastaKustuta
  5. Palju õnne Aastasele ja kõikidele teistele pereliikmetele.

    Loen seda blogi hoolega, viimasel ajal eriti, sest mu lapselaps on sama vana (uus/noor), ta aga tütarlaps, seega paar cm lühem ja natuke ainult raskem.

    VastaKustuta
  6. Aitäh, head inimesed! Ja need, keda ma tean seda blogi lugevat ja meid muudes suhtluskanalites meeles pidasid :)

    Laiskloom, AL tänas ja lubas Muhku tuleku suveplaanidesse võtta.

    VastaKustuta