teisipäev, 25. oktoober 2011

Volx järjejutust "haige"

Helistasin hommikul kuti perearstile. Jutt lühike - me hüppaks läbi ja paluks kuulata, sest köha on pikale veninud ning vähemaks justkui ei jää.
Arst kuulas, vaatas ka kõrva ja otsustas, et korras. Et minagi samamoodi köhin kuulas minu kopsukesi ka. Esimesel vajutamisel läks tohtri kulm kortsu - minu kopsude kõla ei meeldivat talle.
2x vereproov - kuti CRP ok, minu oma 69:S (Mu Lasnamäe "Medicum" Polikliiniku päris-perearst palub ikka helistada järgmisel päeval peale analüüside andmist. Mul polnud aimugi, et kuskil suisa mõne minutise ootamisega saab)
Seitsmepäevane antibiootikumikuur ja luhtas plaanid. Mul on sellest laatsaretist nii kõrini, nii kõrini. Ma tahan õue, vananaistesuve nuusutama. Tahan püüda viimaseid päiksekiiri ja krõbistada kuivade lehtede hunnikutes. Tahan natuke aias toimetada ja linnas luuserdada. Mul on ju vaba nädal! Ja selle asemel leban jõuetult voodis. Hale hakkas endast.

1 kommentaar:

  1. Ära nukrutse. Pistsin täna nina õue ja nii külm, nii külm. Ei mingit vananaiste suve enam. Päike küll särab aga sügislehtede nautimiseks aega ei jää, ainult vaataks, et saaks oma tagumendi kiirelt tuppa parkida :)

    VastaKustuta