kolmapäev, 7. märts 2012

puhkepäevak

Mõni esialgu pahana tunduv asi võib ootamatult heaks pöörduda. Tourestilt Rakvere spaakeskusse ööbimist soetades olin padupettunud - no ei saanud klapitada sõbranna, enda ja teatriga sobivat aega. Jätsime teatri välja ja sattusime naistepäeva-eelsesse päeva. Ootamatud asjatoimetused nõudsid oma ning Notsu kooli koduleht teatas kahepäevasest õpetajate streigist.
Siin me õnnelikult olemegi - minu proovitutest kõikse soojem veekeskus Eestis. Pole probleem titte ühest basseinist teise loksutada. Meesisend hankis titele ohutusvöö, kus käevahtkummid on ühendatud kõhu alt kõhuvahtkummiga. Igatahes ei suutnud kutt selles asjanduses pead vee alla pista ning hakkas ujumisliigutusi imiteerides siblima. See olevatki mingi patenteeritud ujumise ohutusvahend väikelastele.
Õhtul käisime massaazis - šanghai, kui ma nüüd ei eksi. Ja massööriks pisike asiaat - vägagi mõnus. Kõikse mõnusam, et kogu kamp - Kutt, meesisend ja Notsu keerasid peale Aktuaalset Kaamerat end teki sisse ja jätsid mulle õhtu haudvaikuse ja Västriku filmiga juubelitõusust Araratile. Asjaolude kurva kokkusattmuse tõttu jäi minul ja sõpradel rännukaaslastel sellele ekspeditsioonile minemata. Hea telekastki vaadata :) vaikuses.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar