reede, 5. juuli 2013

Maxima ja Rimi, mis toimub?

Lõunaosariikide Maxima ja mu tavapäraselt ääreni kuhjatud ostukäru. Kassalindile maandusid kõik segamini - piimapakile järgnes ajakiri, sellele leib, prügikotid ja nii käru tühjenemiseni. Ups. Patareid ja prügikotid plaanisin maksta eraldi. Vabandasin ja palusin nad pooleliolevalt tšekilt eemaldada. Kassapidaja peaaegu et palus mul seda mitte teha - selline tegu olevat süsteemis lubamatu ja näitavat tema saamatust kassapidajana. Kergitasin imestunult kulme - kobakäpp ja unustaja olin mina, kes pidanuks eraldi tasutavad tooted ka eraldi asetama. Kassapidaja sõnas, et hoopis tema pidanuks seda ise mõistma. Oeh. Lõunas ei ole Maxima muukeelne ja ebaviisaka teenindusega nõme kauplus. On hoopis mu lemmikpood. Jätsin eraldi arve tegemata. Kassiiri pärast, hale hakkas.

Huvitav, et sama väitega esines kevadtalvel ka Rimi kassiir, kellel palusin kauba läbi piiksutada hinna teada saamiseks. Ütles, et ta ei tohi seda teha ja kõik.

1 kommentaar:

  1. Rimis ei tohigi niisama midagi läbi piiksutada, sest selle kauba tšekilt mahavõtmiseks tuleb kutsuda vahetusevanem ja kirjutada üles, miks ja mida maha võeti, tšekk allkirjastada jne...ilge jama. Kui hinda teada tahad, küsi saalitöötajalt.

    VastaKustuta