kolmapäev, 10. detsember 2014

Tervisepäkapikk vs šokolaadipäkapikk

Päkapikud hiilivad mööda ülemise korruse aknataguseid juba kümnendat päeva ööd.
Esimesel ööl saabus šokolaadidega täidetud advendikalender (x3). Seejärel Kinderi šokolaadimunad (x3), millele järgnesid šokolaadikompvekid (x3), Barni igavestisäilivad küpsised (x3), Milky Way batoonid (x3) Vahelduseks saabus ka kiri (x2), et käidi mitu korda, kuid midagi sussi sisse poetada ei saanud - voodites ei magatud. 
Kuniks eilse šokolaadihommiku järel avastasin nii Midi kui Mini end veristeks kratsinud olevat. Need lapsed ei vaja nii suurt magusaannust!

Hankisin väikeste šokolaadipulkade karbikese, kuid kratsimine jätkub. Pakkusin, et sööme üheskoos õhtul. Järgnes hädakisa:
Päkapikk tõi. Ma tahan otsekohe oma maiustust. Miks see päkapikk siis tõi kui süüa ka ei tohi?  Ojee...

Tegin südame kõvaks ja homsest alustab tervisepäkapikk. Füüsalid. Üks füüsal hommikul kõlab hoopis paremini kui üks suhkrust, kakaost ja suuremast hulgast e-ainetest koosnev komm.

Puuviljade ostmine erinevalt kommide soetamisest nõrganärvilistele ei sobi. Koduse Koomamarketi müüja keerutas järjest näpu vahel nii füüsaleid kui pirne - a misasjad need on? No mismõttes ei tea, mis sorti pirni te võtate... 

1 kommentaar:

  1. Kui mu lapsed naasesid esimeselt jõulupeolt hiiglaslike kommikottidega, mille sisu muidugi kiirkorras hävitama asuti, otsustasid päkapikud meie majas, et aitab küll - toome magusa nänni asemel midagi vajalikku. Suur oli laste üllatus, kui päkapikud ühel hommikul hoopis trennipüksid tõid. Järgnesid peavõrud, krunnivõrgud, lemmikangelastega aluspesu jne.

    VastaKustuta