pühapäev, 7. oktoober 2007

varjupaigakassi saabumise eelõhtul

Olin öösel paar tundi maganud kui ärkasin röökides - miski häiris mu und nii tugevalt, et magasin hommikuni kehvasti.

Kell 12,04 helistas Epp ja ütles, et rabajooksu start suleti kell 12:) Läksime siiski - aega kirja ei saanud, aga tehtud ikka. Ja osake elbrusteamist, Dea ja Edgar, kes tänasel spordiüritusel korralduses tegevad olid, said ka ära tervitatud.

Kahju, et Rainer Vakraga nii läks, aga samas hea, et mida tõsist ei juhtunud. Olen ise kordi sporti tehes südamelaperduse saanud ja oskan teada, mida sellistel hetkedel tuntakse.

Päeva peale toimetasime empsga naistetöid, see tähendab meie pere naistetöid - panime paar mööblitükki kokku ja kolasime poodides, mõõtsime aknapõski ja kirjutasime numbreid joonisele. Kooki tegime ka, kirsikooki.

Õhtul saabunud Notsu hakkas kassivõtmise uudist kuuldes suurest õnnest kiljuma ja jagas nurrloomad otsekohe ära -BB jäävat mulle ja Liisu talle. Ja andis lahkelt teada, et võin veel ümber mõelda, kui soovin muidugi:) Rääkisime ka sellest, et meil ei ole "vana" ja "uut" kassi, vaid mõlemat kutsume nimepidi ja hoolime neist ühepalju. Seletasin talle, miks ja kuidas Liisu kodu kaotas ja sellestki, et esimestel nädalatel tuleb temaga eriti õrn olla.

Ootan põnevusega homset - titetoit ja kassihari on ostetud, mõlemad BB peal edukalt järelegi proovitud. Hari sai vist veidi suur, aga loomapoe müüja ei olnud selle karbi kirkaim pärl:S Aga ühes asjad olen nõutu - kas kasside hoiukodusse peab saadud looma eest ka mingi raha maksma või on see, et loomale uue kodu anname juba piisav. Iseenesest mõistlik oleks ju tasuda, aga kui palju ja kellele...

1 kommentaar:

  1. me oleme viinud sööki või mingeid tarvikuid, olenevalt, millest hetkel kõikse enam abi on.

    mõnusat olemist kassikestega.

    VastaKustuta