reede, 28. detsember 2007

kompotireede

*
Kuus tundi kulus naisterahval, kohati ka kahel, kui appitulnud naabrinaine kaasa arvata, tööle, mida üks mees teinuks tunnikese. Füüsilist jõudu nappis, et keerata lahti veevoolikumutrid. Oluline lisajõuallikas on head tööriistad. Silmusvõtme teine pool ja korralikud torutangid päästsid mu allavandumisest. Ja lõppeks tuli eemaldada ka vannitoa mööbel, kõvasti seinte külge kinnikruvitud. Ikka selleks, et veesõlmele ligi pääseda. Edeneb vaikselt see meestetöö - köögimööbli paigaldus.
*
Avastasin Betti täies pikkuses ja laiuses diivanil põõnamas. Õnneks vedeles diivanil eelmise pikutaja fliispleed ja koerakarvu diivanilt kraapima ei pea.
*
Betti suhtus äärmiselt sõbralikult kahedesse esmakordsetesse külalistesse. Nii sõbralikult, et mõttes noomisin koera - nii võivad ju vargadki tulla:)
*
Koera vaevanud isutus väheneb - kausitäis perlovkat haihtus ja peale pakike kohupiima ja pool kausitäit keefiri. Söö, kullake!
Täieliku kombetuse tulemusena pätsas ta lisaks laualt magusa jõulusaia. Karistuseks karjast väljaheitmine ehk käsk lamada esikus.
*
Magasin täna 15h järjest. Ma ei mäleta, millal seda viimati tegin. Viimase viie ja poole aasta jooksul kindlasti mitte
*
Kooliasjad vaevavad kuskil sügaval, aga olen endale lubanud ajupuhkuse uue aastani.
*
Aastavahetuse plaanid said paika - metsa telkima! Kogu kambaga. Olgu siis seekord teisiti. Notsu pakkis oma magamiskoti ja Betti magamisvaiba igatahes kokku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar