pühapäev, 20. jaanuar 2008

jõulud said selleks aastaks mööda

Vana kalendri järgi peaks homme olema kolmekuningapäev. Täna viskasin välja kuuse ja korjasin kokku jõulukaunistused. Põhimõtteliselt säilinuks see kuusk ka järgmiste jõuludeni:)
Tegin majale sügavpuhastuse ja üks tuba jäi hoolimata kaheteisttunnisest koristusrallist homseks.

Töö ja miljoni hobi kõrvalt kaugõppes olla on päris omapärane tegevus. Sess tähendab siis umbes kahenädalast perioodi, mil ma ei maga ega söö, vaid vajun töölt tulles arvuti taha ja kirjutan pea hommikuni kodutöid.
Et Väike Notsu oli seekord vanaema lahke hoole all, oli "akadeemiku" kodu kaks nädalat koristamata... Külmkappi jäänu ei kõlvanud tõenäoliselt süüa nädal tagasigi. Seekord ma staadiumini, kus puhtaid riideid poest tõin, ei jõudnud, ent kaks masinatäit on siiski alles algus.

Koerailmaga ongi targem kodus istuda. Korraks pistsin nina siiski välja - tõin ehituspoest reika, asendamaks madratseid hoida abistanud pingikese korrektse puitdetailiga. Minus on avaldumas ka mööblitisleri anded - spetskruvide jaoks vajalike sentimeetriste aukude uuristamine läks oodatust lihtsamalt ja täpsemalt.

Notsu käis sünnipäeval. Minu väike tütar jooksis koos sõbrannadega end muuseumis hingetuks. Jube! Häbi! Aga viieaastased ise olid rahul...
Viisin raamatukokku tagasi sessiks laenutatud teosed. Elu oleks nagu seisma jäänud - maksmata olid kõik selle kuu arved. Varsti lülitatakse elekter ja gaas välja ja viiakse auto maja eest sundmüüki:)

Nagu ikka läksin ma linna valel ajal ja oodatud külalisega jäi kohtumata.

Betti veetis päeva bernhardiinile kohaselt õues - vähemalt ei pidanud ta otsima alumiselt korruselt seda ainsat põrandakütteta kohta.
Kui torm jätkub, sõidan Munalaidu - vaatama rüsijääd ja et ta mu suvemajaköksi ohusta. Seniks on plekk-katusel kolistava vihma ja tuulekastides vihistavate-nagistavate iilide taustal äraütlemata mõnus kodus logeleda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar