teisipäev, 17. juuni 2008

bernhardiini vannitamise õpetus

Vettinud bernhardiin ja pestud berhnardiin näevad välja ühesugused nirud, vahe on vaid lõhnas. Kui vettinud bernhardiin haiseb märja koera järele, siis pestud bernhardiin võiks lõhnata vastavalt valitud pesuvahendile maikellukeselõhnani välja.

Niisiis. Berna pesemise õpetus.
Berna fetiš on söömine. Päev läbi söömata olnud bernat võib pidada suisa nälginuks:) või midagi sarnast - nii kurvad-kurvad on tema silmad.
Asetada kauss toiduga vanni põhja. Jätta bernale kaela ogarihm. Maailma kõige õrnemal häälel - nii nagu armunud üksteist näiteks kutsuvad, hüüda: Bettikesekesekene, tule ometi siia. Ja tõsta berna esikäpad vanni äärele ning samal ajal lükata õrnaöt tagumikust. Ise vanni ronimisest ei ole vähimatki kasu (proovitud)
Lasta tibukesel veidi ohjeldamatult õgida, haarata ogarihmast ning teda veidi ohjata. Keerata lahti vesi, hellal häälel temakest lohutada. Pesta koer koerashampooniga puhtaks, kuivatada ning puhastada vann karvadest. Anda koerale lisaports krõbuskeid ja ohjeldamatult kiita.

Nii lihtne oligi:) Ajakulu: kaks ja pool tundi. Tulemus: perfektne.

1 kommentaar:

  1. Ütleme nii, et Hiireke valis toimiva, ent veidi raskema meetodi, kui ma ise olen kasutanud. :D
    Peaasi on siiski eesmärk, mis sai kenasti täidetud, seega võib ka Hiire missioonile anda hindeks 5. Päris hea tulemus ühe linnatibi kohta, kes on bernat pidanud vähem kui aasta. :D :p
    :)))))

    VastaKustuta