pühapäev, 15. juuni 2008

õppeaasta viimane sess

Selleks aastaks on ülikool läbi. Või peaaegu läbi.

Nimelt käitub meie raadiokommunikatsiooni õppejõud üliõpilastega pehmelt öeldes häbematult. Suhteliselt kehva ainekvaliteediga loengutele järgnes virin, et kodutööd on üliõpilastel saatmata. Seejärel selgus, et tavapäratult ei tohi Avatud Ülikooli üliõpilased saata oma materjale elektrooniliselt ning lõppeks ei õnnestunud minul tuvastada kedagi, kel oleks õnnestunud esimesel katsel sooritada kursus positiivsele hindele.

Mina edastasin kolm mahukat kodutööd peaaegu kaks kuus tagasi. Tigupostiga. Ja sain eile hindeks "F". Parandamisvõimalus on 20. juunini. Ja oma järelpärimisele sain üleoleva vastuse. Mis viga ülbitseda, kui oled kateedri juhataja abikaasa. Kui annad tagasisidet viimasel hetkel, nii et üliõpilasel mõlgub meeles mitte apelleerida dekaanile vaid iga hinna eest hinne kätte saada. Ma ei vaidle, et tegemist on aruka inimesega - muud moodi ilmselt ülikooli lektoriks ei pääsegi. Kahjuks on tegemist elus kibestunud endise NLIga, kellele meeldib inimesi raskesse olukorda panna. Kuidas muidu selgitada, et ülikooli lõpetavale kursakaaslasele anti hoolimata paar kuud varem esitatud töödest päev enne kaitsmist teada, et aine on sooritatud mitterahuldavalt.

Ega minulgi muud üle ei jää, kui jätkuvalt kirjutada kolm kodutööd ümber ning hinnata ainekursusust õppeinfosüsteemi tagasiside raames "f-ga".

Kahju, et muidu huvitav raadiokursus konkreetselt vastikuks muudetakse:(

Muudest tulemustest - magistrikava vabaaine sain "C", suhtlemispsühholoogia eksami sooritasin usutavasti heale tulemusele, telekommunikatsioonis leppisin "E"ga ning publitsistlikes zanrites "B"-ga. Uhkustada võin, et "Meedia avalikkuse kujundajana" on hinnatud "A"ga. Midagi oli veel... Aijaa. Vanad võlad ka likvideeritud. Lõpuni jääb 16 AP.

3 kommentaari:

  1. Loit? Mis tal siis hakkas? Eelmisel aastal sai saata kodut66d elektrooniliselt, k6ik, kes olid need esitanud, said ka aine tehtud. Ma olin ka l6petaja ja mul oli vaja hinne varem v2lja panna, polnud porbleemi. T6si, hindeks sain vist C, millega ma ka rahul polnud.

    kes see vaene l6petaja on, kes nyyd suures h2das?

    VastaKustuta
  2. Lõpetajatega kõik oki, osakond seisis tema eest ja korda sai. Hädas oleme kõik ülejäänud. Mul ei ole enne esmaspäeva näiteks materjali kuskilt võtta ja põrsakesel on kõrvapõletik. Mis tähendab ühte suurt ja lõputut valuvingu.
    Eks see üks pettumuse väljaelamise postitus oli.

    VastaKustuta
  3. inetu lugu igatahes :( ja pettumused tulebki v2lja elada!

    VastaKustuta