esmaspäev, 16. veebruar 2009

kukimuki, seminaritöö!

Panin punkti. Kui õppejõudude varasemad soovitused näisid mõistlikud, siis viimane nõue, leida midagi olulist Vihalemma toimetatud meediasüsteemi ja meediakasutuse raamatust, oli tõesti tobe. Olin kõik sellesama juba eelmises punktis ära rääkinud ning lõin juhendajate soovitusel eraldi peatüki mittemillestki...

Ühe oma töös esitatud fakti võtsin iidvanast, kümne aasta tagusest isiklikust meilboksist - originaalkirja lehtede ühinemise koosoleku kohta. Herr Taivo Paju dateerib kuupäeva aga kaks kuud varasemaks...

Kui nüüd kaubeldud retsenseerija oleks nõus mu töö läbi vaatama, siis ei peaks ma otsima mulle täiesti tundmatute kaaskaitsjate kontakte.
Ja kus paganama kohas Tallinnas võiks asuda köitekoda... Ja huvitav mitusada krooni küsitakse 43 lk köitmise eest? Kas tuleb teha üks või kaks eksemplari? Kas intervjueeritud kodanikele on viisakas oma töö eksemplar anda? Yeah.

Mu palavikust segane peakesekene viltuse tuka all (jõudsin oma soengut võrrelda juba kunagise menubändi Kiss liikmete omadega) on kaotanud viimase kui aruraasu.

ÖÄK. Esitlusele mõtlen tervenedes.

Edit 17.02:
Köita ei ole vaja. Saata õppejõududele ja retsensendile meiliga, printida kaks eksemplari pluss retsensendi arvamus kaasa. Slaidid mälupulgale. Seminaritööd kaitstakse juhendajatele.
Läks kohe lihtsamaks see eluke. Ja hoolikalt Humeriga öö jooksul mitu korda pestud nina kaudu on võimalik kohati isegi hingata.

3 kommentaari:

  1. Köitmisega tegelevad näiteks nemad http://www.jajaa.ee/index.php?page=3&lng=est

    VastaKustuta
  2. Köitmise hind peaks olema suurusjärgus 100 krooni. Päris täpselt enam ei mäleta. Tehakse päris kiiresti.

    Lisaks jajaale ka nt. http://www.koopianiinirauam.ee/

    VastaKustuta
  3. köitma pead jah alles baktöö, seminaritöö võis mu mäletamist mööda ise lihtsalt kilekaante vahele köita. aga selleks ajaks, kui baktööd pead köitma: Rävala pst Koopia Kolmes (www.koopia3.ee) tehti eelmisel kevadel väga korralikult ja ilusasti ja kiiresti (ootasin ainult mõne minuti), ei maksnud ka kuigi palju.

    VastaKustuta