pühapäev, 1. märts 2009

nädalavahetuse ringvaade vol x

Nädalavahetused on meil vaiksed.
Maadlen paanikahäirega, loen tonnide kaupa sellekohast kirjandust, mõtlen terapeudi soovitustele ning lõppeks olen ikkagi mitu korda päevas hädas surmahirmuga. Lubasin endlale, et sellel talvel saan hakkama iseenda jõududega.

Lugesin Irja Kassi raamatu läbi. Ootasin rohkem elujanu, kuid sattusin olemise pikkade lausetega kirjeldustesse. Samastamisvõimet jäi minu jaoks vajaka. Ma ei tea, mis tunne on liikuda, kui jalad meenutavad loibasid ning õrnemgi puudutus teeb põrguvalu. Nüüdseks ülialalhoidlikuna ei mõista ma enam üledoosegi. Peale aastatetagust jubedat hommikust pohmakakogemust (mida ma siia ei linka), murran rahustid platseebona pooleks.
Irja pidanuks saama veebruaris 40 - loodan, et tal õnnestus astuda järgmisesse kümnendisse. Ma ei kujuta ette hommikuid teadmises, et aeg on lähinädalatel (-kuudel, -aastatel) ümber saamas.

Kolasime Notsuga poodides ning sattusin fakti ette, et järgmiseks talveks peame ostma täiesti uue suusavarustuse. Nimelt on enamik suusatootjaid eesotsas ficheriga läinud vahepeal üle uuele klambrikinnituse süsteemile ning minu tagasihoidlik unistus päädida uute suusasaabaste (nr 35!!!) ostuga selleks jääbki.


Tänasest avanes koolikatsete lehekülg. Registreerisin Notsu Reaalkooli proovima. ja tagavaraks jääb meile kodulähedane Nõmme Põhikool.

Projekti "üks-asi-nädalas" raames saabus välisuksele lävepakk ning köögikappidesse kaks uut riiulit. Väikese Notsu tuppa soetasime kaks lugemislampi - ühe lauale ja teise voodi kohale.
Võtsin end kokku ning kasvatan suvelillede taimed ise ette. (Ma ju ei oska seda kohe üldse teha, aga proovin vähemalt). Ostsin kaks komplekti "minikasvuhooneid" , täitsin papist potikesed mullaga ning üritan. Ma loodan, et see üritus ei lõpe kevadisel keskturul lilletaimede ostuga:P

3 kommentaari:

  1. vara pole veel ette kasvatama hakata? Ma mullu panin poole m2rsti pealt ja paljud kasvasid nn yle ehk venisid v2lja. Eks kylm oli ka pikalgt ja ei saanud 6ue istutada.

    Endal kyll n2pud sygelevad, aga kannatan veel paar n2dalat :)

    VastaKustuta
  2. Kas raamatut lugemiseks laenad?
    Ja pole see ettekasvatamine nii jube ühti, mul aint pole aknalauda, kuhu panna :S

    VastaKustuta
  3. Suvelillede ettekasvatamiseks on ka minu arust varavõitu...ise plaanin alles aprilli algul selle ette võtta. Petuuniaid ja lobeeliaid ei soovita üldse toas üritada, neile oleks sel juhul lisavalgust vaja.

    VastaKustuta