laupäev, 4. juuli 2009

tantsupeol ja rongkäigul

Mõtlesime olla eriti originaalsed ja tantsupeo etenduse lõpu ning rongkäigu alguse vahele jäävat aega Stockmannis 2in1 tualetikülastuse/söömise abil sisustada. Esimese järjekord ulatus eskalaatoriteni ning teises seisid nõutud inimesed kandikud käes ning ootasid laudade vabanemist. Võtsime salatid ning einestasime politseipargis.

Rongkäiku tervitasime Kreutzwaldi ja Narva mnt nurgal (Mõttega, et vihmasaju puhul poeme Pro Kapitali ja jälgime mu tööaknalt edasi). Ilm aga püsis ning hõiskasime eriti kaasa nii võrokestele kui tallinlastele. Notsu väsis väga-väga, lösus vahepeal istuda, kuid nüüd on temal kindel soov osaleda kahe aasta pärast koolinoorte peol. Igatahes olid sellel korral esindatud kõik lütseumi koorid ning lootust ehk on.

Leppisime teadmisega, et tantsupidu jälgime televiisorist, kuid sõprade-võrokeste kaudu selgus eile veidi enne südaööd vabanenud pilet. Nii me Notsuga täna etendusele minna saimegi. Kaunis oli. Notsu valis kindlaks lemmikuks Ska-Faktori "Tulge lähme tantsupeole" ja minule meeldib "Viire takka". Kummaline, et Nots mäletas ka eelmist pidu kaks aastat tagasi. Ta oli siis ju värskelt viis saanud:)

Täna ei jaksanud laulupeole minna, minu jaoks on tänased laulud liiga rasked kuulata. Vaatame televiisorist ja homme oleme platsil.

2 kommentaari:

  1. Oleks võinud ju rongkäigu vaatamiseks ka Narva mnt10 VIP kohti kasutada, otse presidendi pea kohal :) pehmete patjadega vooderdatud istmed jne :)

    VastaKustuta
  2. aga mind ei vaadanudki rongkäigus? nuuks.. :oP

    VastaKustuta