esmaspäev, 20. september 2010

Saabuv häving

Eesti Energia saatis postkasti teate, et kolmapäeval võtavad nad seitsmeks tunniks elektri ära. Paluti lahkelt helistada rikkenumbril juhul kui mind huvitaks täiendav info. Viimasel real vabandati ebamugavuste pärast ning teatati, et nad teevad kõik katkestusaja lühendamiseks.

Helistasin. Lühemat katkestust ei ole - tegemist on alajaama hooldusega ning elektrita jääb kogu selle alajaama tööpiirkond. Mul on kolm sügavkülmasahtlit ääreni täis topitud oma aia /sõprade-tuttavate köögivilju novembris lisatoiduga alustava poja jaoks. Ning minu jaoks võrdub see teade katastroofiga.
Taaskülmutada neid ei saa, tuttavate sügavkülmakapid on samuti ääreni täis. Sügis ju... Ja laiul ei ole jätkuvalt elektrit - miks mitme nädala tagusest tormist tingitud riket tänini parandatud pole, ei oska võrguettevõtja öelda.
Jah, ma saan aru,. et võrku tuleb hooldada, aga selliseid suuri plaanilisi töid võikski planeerida aega, mil inimesed puhkamas.
Ausalt... ma kohe ei kujuta ette, kas mu õnnetu kapp peab need toitevabad tunnid vastu või pean tellima prügi lisaveo:S

6 kommentaari:

  1. eks siis tuleb külmikusisu koos külmiku endaga mõne tuttava juurde viia ja seal päevaks seina torgata. tülikas see muidugi on, aga igatahes alternatiiv hävingule.

    VastaKustuta
  2. ma usun, kui sa vahepeal jääkappi kordagi ei ava, siis elab üle küll 7 tundi. loodetavasti ei lähe katkestus pikemaks :S

    VastaKustuta
  3. Kle, ole nüüd...
    Hoia uks kinni ja ei juhtu sul seal midagi... ausõna.. ;)

    VastaKustuta
  4. 1) ei juhtu midagi
    2) loe oma külmiku juhendit, seal peaks see kirjas olema
    3) telli UPS või generaator

    VastaKustuta
  5. ei juhtu tõesti midagi. meil võeti kõige palavamal suveajal 8 tunniks elekter ära - külmik ei hakanud isegi mitte sulama :D Uks hoia kinni ja ära korrakski ava.

    VastaKustuta
  6. Nõustun eelpoolrääkijatega. Kõige palavamal ajal oli meil elekter 24 tundi ära ja külmikusisuga ei juhtunud mitte midagi.

    VastaKustuta