kolmapäev, 15. august 2012

Esimene lasteaiapäev - nutupiilud

Väike Kutt sai tänasest koha lasteaeda. Valisime Notsu lasteaiast erineva, kuna sealses oleks minu arvates mitmeid asju teisiti korraldada. 

Eelmisel nädalal peeti uute lastevanemate koosolekut ning tänasest sooviti uusi lapsi juba kohal näha. Esmalt oli küll mõte, et enne septembrikuud ei viiks, aga siis kiunus ka Notsu sooviga venda ise harjutada.

No läksime õuemineku ajaks. Meie rühm aga õue ei tulnudki, sest uued lapsed lihtsalt nutsid vahetpidamata. Vanemad olid nad ukse vahelt sisse tõstnud ning ise asjaajamistele läinud. Mul oli kasvatajatest/õpetajatest siiralt kahju. Sõna otseses mõttes üks alustas haleda röökimisega kui teine ei jõudnud veel lõpetada.

Ilmselt mõjus meie kohaolek Kutile rahustavalt - haaras teine riiulist kaks traktorit ja sättis end laua taha mängima. Aga tegelikult on ta ju samuti ülirahulik laps, keda nutmas väga väga harva näha.
Täitsin ankeedid lapse lemmiktegevuste, söömisharjumuste ja oskuste kohta. Rohkem närvid vastu ei pidanud. Nemad hakkasid sööma, et seejärel end magama sättida. Meie läksime loomaaeda.
Kergendus, et ma ei pea Kutti vastu tema tahtmist kuskile viima ega jätma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar