kolmapäev, 24. oktoober 2007

24. oktoobri hilisõhtul Pirita rannas ujumas

Vaheldus ruulib. Ja vahelduseks tasub kepid kaenlasse võtta ning Nõmme metsa seest hoopis Piritale mere äärde kõndima minna.

Rajavalik on Nõmmest nukram - me tahtsime just mööda mereäärset käia, valgustus sai aga kohe peale rannahoonet otsa. Samas väga pime ei olnud. Männimets merest peegelduva valguse taustal oli lummavalt kaunis. Kirjeldamatud puutüvede kontrastid ning lumena näiv liiv andsid ruumi kujutlusele. Kohalikud spordiharrastajad kasutavad treeninguks ilmselt paremaid Pirita radu, aga meile, tavapärastele Harku rabametsa kõndijatele, kõlbas küll.

Top-Pirita-Merivälja-Pirita-Top. Ja miskil hetkel kutsus meri nii tugevalt, et mõeldud-tehtud. Pole ju jääs veel:)
Mina, see nõrgem ja haiglasem, kurtsin et ikka päris üleni vist ikka ei lähe, keerasin Crafti suusaretuusid kintsudele üles ja sumasin nii kaugele kui sain. Epp, hüljes ise, käis aga korralikult vees ja ainult minu huilgaval komandörihäälel kaldalt antud manitsused jalga tulla võivatest krampidest meelitasid ta veest välja.

Ootamatu vahepala saanud treening nimega "juhatuse koosolek" jätkus.

Saun. Juuksehooldus sirgendusega läbi minu tuttuute profitangide. Kaks endist sportlikku tšikki muutusid kohvilaua taga otsekohe saiadeks - pasteedisai, kook (mis tegelikult on ka sai) paar küpsist (ehk jälle sai) ning tee (ilma suhkruta ikka, me ju magusat üldse ei armasta).

Täna lõppeks sai digitv ka tööle. Unistada ju võib, et soome kanaleid näeks, aga kolm Eestit ja juhtmeta internet on õnneks olemas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar