neljapäev, 25. oktoober 2007

sünnipäevapidu a´la warm dusher

Notsu on laupäevaks kutsutud sünnipäevale. Kutsujaks on pinginaaber eelkoolist, seitsmeseks saav Carolina. Armsa nimega viisakas tüdruk, sõbralik ja jutukas. Seesama, kes kimbatuses Notsule esimeses tunnis töövihikusse imeilusa auto joonistas.

Ostsime täna Carolinale kingituse, see tähendab, et Notsu ostis ja mina seisin kontsasaabastel rahakotina leti ääres. Minu äge protest kinkekaardi eelistamise kohta ei kuulnud isegi arutamisele. Seekord läheb pakki lapsemõõtu peenike hõbekett koos kuloniga - noor daam lubas mul armulikult valida kahe erineva hobusekuju vahel.

Kutsel, mille sünnipäevalapse ema e-postiga saatis seisab, et pidu toimub kella 10-14 kesklinna noobli hotelli saunas. Pidu stiilis "warm dusher". Tea, kas sünnipäevalapse ema taipas läbi telefoni minusuguse maaka kimbatust. Igatahes lisas ta, et tegemist on vahupeoga, mille sobivaimaks rõivastuseks trikoo. Yeah.

Jääme põnevusega laupäeva ootama, kuid keelele kipub küsimus, millega üllatada selle põlvkonna lapsi nende kümnendal (viieteistkümnendal) sünnipäeval. Kas täisealiseks saamisel piisab neile reisist sõbrannadega kuule shoppama või tuleb külastada hoopis kaugemaid galaktikaid?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar