kolmapäev, 24. jaanuar 2007

-10

lõppeks on siis talv saabunud. nagu eestimaal ei ole mõõdukust loota, siis saabus peale mitut kuud kehva rannailma üleöö käre pakane.
Igatahes ajab diiselmaastur välja süsimusta suitsu ja nina ähvardab ära kukkuda ja varbad ka külmetavad. jälle häda, eksole:) Kusuures see kena lumine külm saabub loomulikult siis, kui mul on soojamaapiletitele vaja vaid järele minna.
Nädalavahetus viib otepääle, mk etapile ehk üks suur lust ja lillepidu tuleb. ja suusad pakin pagasiruumi:) äkki veab ja panen alla ka!

Praktilistest tegemistest ei ole me Notsuga nädal aega trennis käinud. Vireleme viiruse küüsis ja kurdame teineteise võidu, Notsu köhib pooled ööd ja lubab pühalikult Kiptuses terveks saada (mina ei luba midagi peale selle, et püüan lennu ajal olla viks ja viisakas ja mitte end hirmust jälle täis juua) Üleüldse kipub aega jälle napiks jääma, arvestades, et viimati sai siin koristatud... oh äkki oli eelmisel kolmapäeval... ja juba tuleks pakkida asjad, sest ilmselt pean suusakraami pakkima autole homme lõunaks ja pühabal tulles mõned asjad pesema ja esmasbaks peab soojamaakraam koos olema. Teisiba hommikul:) yeah, sinnani tuleb elada...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar