neljapäev, 21. juuni 2007

viieaastane tüdruk otsib head isa

Nüüd siis tõesti niikaugel:S

Notsu kuulmine on vilets ja kahjuks ei tähenda see "kuulmispuuet", vaid seda, et kuulmiskõver tümpanogrammil on sisekõrva kogunenud vedeliku tõttu peaaegu sirge. Ees on ootamas shuntide panek.

Lõigata saaks juulis, Fertilitases või augustis, Mustamäe Regionaalhaiglas. Kaks halba valikut. Mida varem, seda parem. Aga Ferti olematu erakorralise abi juures maksaks mandlid pluss shundid umbes 7000. Mandlid kannataks ehk ka oodata, aga siis tuleks läbida kaks narkoosi, kaks opijärgset taastumist.
Pealegi turnin ma juulis mööda Elbruse lumiseid nõlvu ja lõikuse peaks Notsu läbima vanaemaga.

Et sünnitunnistuse järgselt on sellelgi lapsel kaks vanemat, helistasin Notsu isale - sellele "täiuslikule" mehele, keda mu lihased vanemad erinevalt minust, mustast lambast, pereliikmeks peavad. Küsisin eelkõige nõu ja seejärel finantsi, sest tema viimase paari aasta osalus oma lapse elus on suur ja ümar null.
Sain järgneva vastuse - Sinu laps, vaata ise, kas ja kuidas hakkama saad, kes maksab, kes viib, kes hooldab.
Lisaks kuulsin taas kord, et pangu ma notarisse aeg ja ta loobub vanemlikest õigustest kelle iganes kasuks. Ja kui üdini aus olla, siis on ta seda juba korra elus, oma esimese lapse puhul teinud, vabal tahtel.

Ma ei saa aru, kas mul on rohkem kahju sellest ühiskonna poolt lugupeetud täiskasvanud mehest, kes ei hooli karvavõrdki tema geenipagasit kandvast armsast tüdrukust või pisikesest viieaastasest plikast, kes ei aima uneski oma isa mõtteid...

Peatselt ilmub mõnes loetavaimas lehes kuulutus "vajan 5-a armsale tüdrukule isa, koos sünnitunnistusele kandmisega. Helistada õhtuti telefonil 123456 "

Ilma naljata. Kahjuks.

6 kommentaari:

  1. Olles ise vitsad saanud, et lahutuse järel jäi osa asju juriidiliselt lõpetamata, soovitangi: las tõepoolest teeb see bioloogiline isa lapsest loobumise. Sest iial ei tea, MIS kohustusi võib tulevikus tuua tüdrukule see juriidilise isa olemasolu. Tüüpilisim oht on hooldamiskohustus, kui paps kasvõi näiteks õnnetuse tagajärjel või lihtsalt vanadusest liikumisvõimetuks jääb...
    Aga kui Sa jätkuvalt saapaid otsid, siis mul on ühed müüa http://kaja.ekstreem.ee/?ID=1736&s=com Hinna osas on oluliselt tingimisruumi, sest selle hinnaga keegi naistesaapaid ei tahtnud (võtsin hinna samasuguste kasutatud meestekate järgi).

    VastaKustuta
  2. Kaja, aitäh, vaatasin saapaid. Elbrusele lähen Balti jaama turu kolmesajaste Garmontidega. (Jaan vaatas üle ja kiitis heaks) Kui kõrgust kannatan ja alaga tõsisemalt tegelema hakkan, siis tulen Su saapaid vaatama. Seda juba juuli lõpus- augusti alguses.

    Ja nõuande eest ka tänud. On mitu pseudopõhjust, miks ma ei jalutanud notarisse peale esimest sarnast avaldust. Peale tänahommikust korduvat vestlust aga pean selle tee siiski jalge alla võtma. Või elatise nõudmise kohtusaaga...
    Hale on. Kättemaks mahajätmise eest läbi lapse:S

    VastaKustuta
  3. sekkun korra "Balti jaama turu kolmesajaste Garmontidega" elik otsin just korralikke jalanõusid , äkki selgitad seda terminit lähemalt?

    BTW: too pole kättemaks vaid normaalne kohustus so raha võid suunata otse lapse kasvukontole, millega ta tulevikus nt võiks õppima minna?

    Notari käigu peaks ikka lapsega ( kui ta kord nii vana) läbi arutama, temalgi teatud õigused ja tahtmised mis võivad sündida ka hiljem

    VastaKustuta
  4. Aga miks te üldse lahku läksite kui tohib küsida? Tavaliselt ju ikka vaadatakse, et kas SELLEST mehest ka isa saab või mitte?

    Ja kui sa tõsimeeli tubli meest otsid, siis peaksid tekitama siia põnnist ja endast pildid, et võimalikud vabatahtlikud esimese mulje võiks saada. Sest ega vist neid väga palju ei ole, kes vaid jutu põhjal otsuseid teevad.

    Väike poiss kelguga.

    VastaKustuta
  5. snufkin, peale nädalast otsimist osutus tõeks legend, et balti jaama turu secondhandides on aeg-ajalt liikvel mägisaapaid. Minust jäi maha paar korralikke Garmonte numbriga 39.

    anonüümne, miks inimesed lahku lähevad?
    Kui inimesega seob vaid minevik, siis peab üks pooltest valusa õhus oleva tõe välja ütlema. Iseasi, kas edasi minnakse nagu kaks täiskasvanut või kibestutakse.
    Eluteooriad.

    VastaKustuta
  6. ehh balta turg lõpmatute imede allikas. Tavapäraselt seal vanavara vahel sobranud kui miskit "kummalist" tarvis olnud.... aga eks kui järgmine kord sinna kanti satun siis astun huvipärast läbi... mina nt oma igapäevase jooksu ratta treeningute varustuse ostnud Realiseerimiskeskusest :) (http://www.realkeskus.ee/est.index.php )

    Küllap on lahendus sinu muudele asjadele sama ootamatust kohast tulev kui leida omale matkasaapad Balti jaama imedemaalt (Y)

    Lõug püsti ja päike silmanurka

    VastaKustuta