esmaspäev, 19. november 2007

Reporter: kassilaip teleriekraanil

Notsu on mõnikord hommikuti varajane. Meil on range kokkulepe, et multikaid võib vaadata, kui lasteaiariided on seljas. Ja nii ta istub, viieaastane pilk umbes pooltunni jagu teleriekraanile naelutatud.

Sättisin end samuti pudrukausiga teleka ette. Kanal2, Reporter, mu tööandja kloon ekraanil.

Raske, vist isegi surmaga lõppenud avarii - kahe auto kokkupõrge. Minuke nõiamoori rollis peab Notsule lühiloengu trakside kinnitamisest. Nots vaatab, noogutab ja lippab vannituppa hambaid pesema.

Reporteri meeli hoiab ärevil ka kahe eaka õe tulesurm Pelgulinna kandis - koos kaamera ja veel miskite asjameestega ollakse põlenud korteris. Korstnapühkija viitab kaltsudest ümbritsetud pliidile. Ja äkki on kaadris kassilaip - elus olnud ilus hallikasvalge kodukiisu, nüüd veidi tahmane, külili rämpsu sees. Kaader muutub suuremaks - kass püsib kaadris.

Mul pidi puder kurku kinni jääma. Ma ei ole selle saate vaataja - Uudistevoo saan kätte tööl ja lehtedest ja raadiost ja bnsist.

Eelmisel kursusel rääkis Halliki Harro-Loit eetikast.
Kas mitte ajakirjanduseetika ei keelanud laipade suures plaanis eksponeerimist või ei kehti see loomalaipade kohta? Või ei kehti see Reporteri kohta?

1 kommentaar:

  1. see kass oli kaadris 2 sekundit, vaatasin just yle, lausa kaks korda.
    Milles probleem?....näitas nagu kõiki teisi asju seal

    VastaKustuta