reede, 30. november 2007

suusatšikid

Fantastiline lumi on maha sadanud! Suusatrenni tüdruk Notsu on tubli ja kerge matka saame ka koos ette võtta. Emaga koostreenimisel on üksjagu negatiivseid omadusi - virinat on rohkem, aga saab motiveerida ja innustada. Igatahes on suusad eelmisest aastast veelgi kindlamalt jalas, kuid suvega lühikeseks jäänud kepid ei luba korralikke tõukeid sooritada. Homne kuluartikkel: paarsada krooni:S

Et Nots on pikkuselt trennikaaslastega võrdne, kuid vanuselt vähemalt kaks aastat noorem, kurvastab ta füüsilise allajäämise üle. Aga võitlusvaim on murdumatu - lisaks suusakuningannaks saamisele tahab ta koos sõbranna Saskiaga ka alpinismiga tegeleda. Eelkõige köidab teda telkides ööbimine, aga meeldib ka kaljuseintel ronimine. Ebapedagoogiline olen - suusatšikid söövad ju supitaldriku tühjaks ja friikartulid ei tule alpinisti vormile kasuks:)

Lösutame eraldi tugitoolides ja vaatame Bridget Jonesi päevikut - nii tuttav, nii tuttav, minulgi õnnestub end alati koomilistes-piinlikesse situatsioonidesse panna. Teisel käel raamatukogust soetatud "Nõukogude unelaadne elu" - igati põnev raamat rääkima nõuka-aegsest tsensuurist.

Tänane leid lemmiksekondhändist - kaksteist raamatut reisisarjast "Maailm ja mõnda" hinnaga 5 /VIIS!!!/ krooni tükk, sealhulgas ta Tiibeti mägedest kõnelev raamat!
Hoolimata sellest, et enamik seiklusi toimus neli- kuni viis aastakümmet tagasi, meeldib mulle selle sarja põhjalikkus. Ainult... kust võtta aeg lugemiseks....

2 kommentaari:

  1. Maailm ja mõnda sarjast saan Sulle midagi laenutada ka, mul neid ikke on.

    VastaKustuta
  2. täh, emal ka peaaegu terve sari. Point, et laenatud raamat tuleb tagasi viia, aga OMA võin kasvõi kell kolm öösel lehitseda:)

    VastaKustuta