reede, 18. aprill 2008

virin nõmme linnaosaviletsuse aadressil

Missugune suurepärane võimalus, linnaosa on eraldanud mulle kümme õrnõhukest, kergelt krabisevat läbipaistvat kilekotti, et saaksin kuivanud lehed värava taha tõsta. Kokku sada liitrit lehti!

Tänasel päikeselisel päeval rullisin kotid heauskselt lahti. Naabrite kirumist aasta-aastalt väiksemaks jäävatest ja kehvemateks minevatest kottidest otsustasin üle vaadata.
(Mida nad ikka teavad - endal lehedki kokku riisumata, aga juba rahulolematud:))))

Et siis ainult lehed, eksole. Okstele ei ole siin kohta. Lähemalt prügihunnikuvaatlusel selgus, et okkad ja lehed on siiski segunenud pisikeste okstega... Krt. Ma ei hakka ju seda peenikest oksarisu välja korjama...
Uuuups!
Esimene kilekott. Ribadeks.
Teine kilekott. Ribadeks.
Kolmas kilekott. Auk sees.
Kuus kilekotti viitsisin täis toppida ja terveks teipida. Või noh... mis täis. Põhja peale sai veidi panna, pooltäis kotti ei ole enam võimalik tervena aiast välja liigutada.

Hea aktsioon on. Tore, et nõmmelased ei pea enam lehti metsa alla vedama!
Kahju ainult, et majanduskriisi tingimustes on tellitud meeletu kogus kvaliteedivabasid kilekotte.

Ülejäänud neli viin linnaosaviletsusse tagasi. Ja lehed vean sinna, kuhu varasematelgi aastatel. (Sest kaht nädalat ma poolkatkisesid kotte oma aias ei pea - bernatüdrukule võib nende sisu hakata huvi pakkuma. Aia taha tõstmine ei ole ka hea mõte - mööda värskelt rajatud kergliiklusteed veerevad mopeedi- ja atvpoisid ei tegele õhtupimeduse saabudes vaid oma müriseva hobiga.)

Linnaosaviletsus võiks end minust ülejäävatesse kottidesse toppida ja sõlme kõvasti-kõvasti peale tõmmata.

Ajaa. Nõmme linnaosas elavad vaid toimetulematud penskarid. Vähemalt kui üle nädala postkasti potsatavat propagandistlikku väljaannet "Nõmme Sõnumid" lugeda. Pensionäridele hüvitatakse... eakatele korraldatakse... Vanurite päevakeskuse tegemised... tasuta teatripiletid eakatele...

Ja veel. Pinkide rajamine kergliiklusteel suvalistesse kohtadesse oli ka kenjaalne idee. Esimeste räuskajate ning pudelikildude ilmnemisel saen pingikesed ööpimeduses oma maja eest maha.
Ausõna.
janiiedasiii.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar