esmaspäev, 26. mai 2008

* * *

Mida öelda isa kohta, kes teatab, et ei soovi oma lapsega enam suhelda ning lisab, et isadusest vabastab ta igaveseks üks väike allkiri notari juures... Just nii ütles täna Väikese Notsu isa mulle notsukese enda juuresolekul.

Kõiges halvas olevat süüdi lapse ema, tõeline nõiamoor, kelle korraldatud on lisaks meie halbadele suhetele ka maavärin Hiinas.

Peale erinevaid võimalikke katseid Notsu isaga kontakti saada, sõitsime tüdruku juhendamisel täna kohale. Ukselt vastu vaadanud näoilme on sõnadega kirjeldamatu. Me vestlesime pealt kaks tundi ja tagasi tulime hulga targematena.

Loobusime kaasa pakutud multifilmidest ja mullitajast.
Lapsele lubas ta kõnedele edaspidi vastata, kuid lahkudes sisistas lõpetuseks läbi hammaste, et ei ole kohustatud seda tegema.

****************************
Üks eluetapp on nüüd möödas. Pean suutma selle teadmisega kohaneda ja teha otsused, mis oleksid kõige kasulikumad ja vähem valusad Väikesele Notsule.
Tagasiteel oli tüdruk harjumatult enesessetõmbunud ning ütles linna jõudes tasakesi: "Issil oli täna kole kurb nägu ees."

4 kommentaari:

  1. Appi, kui valus oli seda lugeda. Jõudu Sulle ja Väikesele Notsule!

    VastaKustuta
  2. nii kurb :-(
    ma ei saa aru kas inimesel pole üldse südant või on viha ühe vastu nii suur, et selle nimel ohverdab teise.

    VastaKustuta
  3. Ma olen Notsu lugusid alusest peale jälginud (isegi mu Favourite'ide all on kirjas Notsu ema blogi) ja sellesama ema vaprust imetlenud. Samas on kohati tundunud, et teda miski kuri vaim vaevab, millest lahti ei saa ega saa. Kas kirjeldatud kohtumine (ja hulga targematena tagasitulek) ehk laseb sest lõpuks vabaneda? Loodan väga . Miks ainult Notsu selle kaasa pidi tegema, see jääb mõistatuseks.

    VastaKustuta
  4. Tule taevas appi ...
    Võib imelikult kõlada,aga vast oleks tõesti targem notari juures allkirjake anda...Notsu enda huvides...saab ju see rongaisagi kord vanaks ja koputab uksele käsi pikalt ees...
    Jõudu ja päikest Notsule ja emale

    VastaKustuta