kolmapäev, 18. juuni 2008

kiired ajad

Hommikud, mis algavad Notsukese vingumisega. Erinevad põhjused, peamine ilmselt siiski kahepoolne mädane kõrvapõletik.
Magab palju, kuid rahutult, aga sööb vähe.
Me oleme tagasi eelmises aastas - kuulmist ei ole. Televiisor mängib maksimumil, raadio ka, omavahelised kõnelused kõrgendatud häälel ja hoolimata kõigist nimetet abinõudest, vaatab Nots mind aeg-ajalt arusaamatu pilguga ja palub öeldut korrata.

Tööd on palju. Mul on mitu rasket klienti, kellele tuleb lahendusi pakkuda nüüd ja kohe. Raske on end kahe vahel jagada, kuid nagu näha, siiski lahendatav.

Kolm kodutööd aines Ülevaade audiovisuaalsest kommunikatsioonist, raadio-osa. Parandasin ära kõik õppejõu poolt tehtud etteheited. Näiteks kirjutasin täis töömahu 100 rida. (Kui maht on määrav, eks siis tuleb paar lauset juurde panna ja miskit pikemaks venitada) Lõin oma töödesse sisse üle lause viited - viitame kõigele, ka sellele, et vesi on märg :(
Tegelikult olen ma solvunud. Meie üldlisti saadeti ka õppejõu kiri. Mina saatsin oma kodutööd oluliselt enne tähtaega kuid ei saanud mingit mahule viitavat märkust...

Kodu-asjad. Oleme Notsuga haiguslehel sel nädalal. Kodu on mõnusalt korras, sest üks meist on rohkelt voodis ja teine arvutiga laua lähistel. Ei mingeid külalisi ega asjade rohket kasutamist, millest omakorda tuleneb segadus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar