kolmapäev, 13. august 2008

paduvihmases Kuressaares. Jätkuvalt

Paduvihma jätkus Kuressaarde ka tänaseks. Õigemini valas keegi süsimusta pilve sisse peitunud tüüp pihku irvitades maa peale tühjaks mitu vannitäit vett. Meie aga istusime samal ajal mõnusalt soojas pubis ja pugisime makarone. Olid jah head. /Ma olen siin mitu korda söömas käinud, aga isu ei ole veel täis saanud, Murueit 2008/

"Issand jumal, see ei mahu ju üldse käekotti", õhkas Väike Notsu tund hiljem Saaremaa muusemis Kuressaare linnuses vanaaegset voldiga fotoaparaati vaadates.

Shoppingu käigus ei ostnud me mitte kui midagi... Seekord läks nii. See-eest sõin Arensburgi restoranis "maailma parimat juustukooki" /Murueit, 2008/ ning Notsu limpsis jäätist ja vaatas purskkaevu veeilu.

Tänaste uudiste läbi jõudis sõda Gruusias ka meie pisikese pereni - Notsu avastas telekast, et seal, kus sõdureid näidatakse, oleme käinud ka meie. Emme, kas need linnad on nüüd tõesti katki... Targem oleks laps televiisorist eemal hoida, avastasin klombiga kurgus.

1 kommentaar:

  1. Ma julgen siiski apelleerida väitele 'Saaremaa parim juustukook', olles originaalile kõige lähemal ja kõige parema tekstuuriga. ;) - (räägib inimene, kes on juba maast madalast õpetatud tähele panema 1001 asja kondiitritoodetes ning ise sisuliselt kõigi hõrgutiste valmistaja, seega ka üsna kitsi kiitusega). ;)
    Ja pastat tehakase seal vahest ka suitsujuustuga, siis on veel parem. :))) (P.S. Sain ise mõni päev tagasi megahea pastaretsepti - seda pean raudselt sulle kunagi tegema.)

    Aga vähemalt kõhnemana nad siit ära ei läinud, seega ei saa öelda, et neid saarel oleks Buchenwaldi reziimil hoitud. :p :D

    VastaKustuta