neljapäev, 4. september 2008

tapeetimas

Olen jõudnud järeldusele, et lastetoa tapeete Eestis ei müüda. Selgekontuurilistest ja suuremustrilistest mõmmikutest-elevandikestest on Väike Notsu välja kasvanud. Ja teismeliste värvikad kirjad ei ole tema teadvusesse (õnneks) veel jõudnud. On uduõhuliste printsesside ajastu - popi märksõnadeks on roosa, tiivad, kroon, printsess, raamat, ehted...
Ja täna ma ta leidsin - esialgu küll bordüürina, hiljem ka tapeenina - tagasihoidliku printsesside ja notsude ja hiirekestega seinakatte. See oli ühtaegu naljakas ja teisalt tagasihoidlik, tüdrukulikult õrn ning ajas mind lõppeks naerma.

Olles vajalikud rullid kokku lugenud, avastasin, et tegelikult... tegelikult ei viitsi ma seda seina hakata panema. Nüüd ma siis lihtsalt tean, millises ehituspoes on tapeet, mis meile Notsuga sobiks.

3 kommentaari:

  1. mina leidsin kunagi pörrand ja zeinast päris huvitava ning meeldiva valiku, ehituspoodidest sellist mõlemale sugupoolele sobivat tapeei, mis poleks päris beebide variant (kollane mõmmidega vms) lihtsalt ei leia

    VastaKustuta
  2. ma nägin Tondi Rautakeskos roosade õhuliste kleitidega baleriinidega tapeeti... ja siis paljude-paljude kingapiltidega tapeeti, mida ma küll seina ei julgeks panna, niigi on kingapoes kiusatusi liiga palju. :)

    VastaKustuta
  3. nendestsamadest baleriinidest jutt käiski:) meil sama maitse siis!

    VastaKustuta